07.06.2022
Tany Vander a recunoscut cum face fata geloziei si a explicat de ce nu trebuie sa te uiti in telefonul iubitului tau: „Am avut o experienta neplacuta” - VIDEO

Cunoscuta influencerita din Republica Moldova, Tany Vander a postat recent pe pagina sa de Instagram mai multe videouri in care vorbeste despre o tema serioasa - gelozia. 

„Deja de sase ani eu nu ma uit deloc in telefonul sotului meu. Niciodata nu am avut tentativa”, a mentionat Tany.

Pana a construi o familie atat de frumoasa, Marina si Teodor Carnat au trecut prin momente mai dificile: „Am dat la divort de trei ori...” - VIDEO

Dupa spusele ei, acest lucru se intampla deoarece a trait o situatie neplacuta. „Am avut o experienta neplacuta si am zis ca nu am sa o mai repet”. 

Femeia a mentionat ca ea nici pana la acel moment nu se uita in telefonul iubitului sau, dar dupa acel caz in genere a lasat acest gand pentru totdeauna. „Dupa parerea mea, cine cauta - gaseste!”. 

„Intotdeauna gasesti ceva, dar intrebarea mea este: „Cat de mult iti trebuieste tie informatia pe care o vei gasi?”. Sa presupunem ca ai gasit ceva ce nu ti-a placut, ce vei face cu acea informatie? Daca ai intentia sa te desparti de iubitul tau si nu gasesti motive, poti sa cauti ceva in telefonul lui. Dar atunci cand tu intelegi ca nu vreai sa te desparti de el, ca o sa il ierti, pentru ce ai nevoie de acea informatie?”, a adaugat vedeta. 

Ti-ai dorit vreodata cu ardoare sa mergi la un astrolog insa ti-a fost frica? Corina Leonte iti da toate detaliile despre cum o poti face si ce informatii e necesar sa detii - FOTO

Tany considera ca sunt multe motive pentru care o femeie iarta barbatul atunci cand gaseste ceva ce nu ii place. „Ori ca ai un copil cu el, ori ca nu ai unde pleca, ori ca esti dependenta financiar de el, sunt o multime de motive pentru care l-ai ierta”. 

Vedeta afirma ca viata noastra nu trebuie sa se invarte in jurul unui barbat. „Trebuie sa te concentrezi pe chestiile tale, pe lucrul tau si sa nu cauti prin telefonul lui, sa nu-l urmaresti. Urmeaza-ti scopurile, visele si atunci nu o sa mai ai timp de gelozie, de cautare prin telefon”. 

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Au trecut 6 ani de la logodna lor! Vezi momentul emotionant in care Anatol Durbala a cerut-o in casatorie pe Olesea Svecla - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie