19.12.2023
Valentina Nafornita povesteste despre viata de mamica. Cum se descurca cu fiul de doar o luna - FOTO

De mai bine de o luna, Valentina Nafornita se poate mandri cu noul ei rol, cel de mama. Soprana, impreuna cu sotul ei cresc un baietel perfect sanatos pe nume Leonard.

Recent, Nafornita a decis sa impartaseasca din experienta ei de mamica cu internautii care i-au adresat mai multe intrebari.

„Cum va simtiti in rolul de mamica?”, a intrebat un fan de-al Valentinei. „Este magic, este frumos, este greu, este complex, este obositor. Dar toate rolurile pe care mi le-am dorit si care m-au crescut ca si artist sau personalitate au fost grele si m-au scos din zona de confort”, a raspuns soprana.

„Am plans prima saptamana non-stop”! Dianna Rotaru, marturisiri despre starea sa emotionala din perioada post-partum - VIDEO

De asemenea, Nafornita a oferit cateva detalii despre cum ii pare perioada post-partum: „Primele 2 saptamani au fost inspaimantatoare. Frica, durere, nesiguranta, anxietate si toate astea din cauza ca nu mai traisem o astfel de experienta. Acum totul e altfel. Acum am inceput sa savurez chiar si noptile nedormite. Totul pentru el”.

Totodata, soprana a recunoscut ca atunci cand ea si sotul ei lucreaza, le vin in ajutor mamele lor.

„El este ajutorul meu cel mai important. Chiar si asa, nu le reusim pe toate si uneori e foarte frustrant. Invat sa imi pun mai putine lucruri de facut in lista. Atunci cand lucram ambii sunt bunicile”, a precizat vedeta.

Noi detalii ingrijoratoare despre starea de sanatate a lui Bruce Willis. Ce au declarat apropiatii actorului

Valentina Nafornita s-a nascut in Moldova, mai exact, in satul Cuhnesti, raionul Glodeni, acolo unde a si studiat vioara. Peste ani ea a aflat ca nu i se ofera nicio bursa la Conservatorul din Chisinau. A perseverat, din zori pana in noapte, ca intr-un final sa fie admisa la Conservatorul din Bucuresti. De acolo – la masterat, dar si la Opera din capitala Romaniei. La 24 de ani, Valentina Nafornita castiga cel mai prestigios concurs din Marea Britanie, pentru cantaretii lirici din lume, „BBC Singer of the World”. 

Eva Timush i-a dedicat o piesa lui Nichita Stati? Vezi cat de „picante” sunt versurile - VIDEO

Articole din aceeasi categorie