19.12.2023
Noi detalii ingrijoratoare despre starea de sanatate a lui Bruce Willis. Ce au declarat apropiatii actorului

Apropiatii lui Bruce Willis cred ca starea de sanatate a actorului nu se va imbunatati semnificativ in viitor.

Bruce Willis a fost diagnosticat anul acesta cu dementa frontotemporala, o afectiune degenerativa care i-a afectat serios calitatea vietii si care l-a determinat sa renunte la actorie. Initial, actorul in varsta de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, insa dupa mai multe cercetari si teste, medicii sai au ajuns la concluzia ca sufera, de fapt, de dementa.

Potrivit Marca, starea de sanatate a lui Willis nu s-ar fi ameliorat in ultima perioada, familia sa chiar declarand ca se confrunta tot mai des cu momente dificile. In plus, apropiatii actorului cred ca este posibil ca starea lui de sanatate sa nu se imbunatateasca semnificativ in viitor. Acestia au mai declarat si ca Bruce trece printr-o situatie complexa, cu momente alternante de luciditate si dezolare.

In ciuda circumstantelor dificile, Willis isi continua recuperarea acasa, fiind sustinut de fiicele sale, dar si de sotia sa, Emma Hemming.

Scout Willis chiar a postat luna trecuta, cu ocazia Zilei Recunostintei, cateva cadre rare si emotionante cu tatal sau. In imaginile postate pe Instagram Story, cei doi se tin de mana, in timp ce Scout zambeste vizibil induiosata spre camera.

„Omul meu”, a scris Scout, in varsta de 32 de ani. De asemenea, aceasta a postat si o imagine, in care apare tinandu-si capul in mana lui Bruce.

Recent, Bruce Willis a fost surprins de paparazzi in Los Angeles. Actorul a fost fotografiat in timp ce se afla intr-o masina, pe scaunul pasagerului. Potrivit Daily Mail, Willis a fost scos la o plimbare prin cartier de o persoana apropiata. Pentru iesire, actorul in varsta de 68 de ani a optat pentru o tinuta lejera, purtand un hanorac negru cu gluga.

„Fiica miliardarului” de pe TikTok! Imagini virale cu o fetita de 11 ani care pozeaza in tinute de lux si un ceas de 124.000 de dolari - VIDEO

Un prieten apropiat al actorului a declarat recent pentru Page Six ca Willis si-a pierdut nu doar bucuria de a trai, ci si o mare parte din capacitatea de a vorbi.

„Parerea mea este ca in primele trei minute stie cine sunt”, a declarat Glenn Gordon Caron, creatorul serialului Moonlighting din anii ’80, intr-un interviu pentru Page Six. „Nu este in totalitate verbal; era un cititor avid – nu voia ca cineva sa stie asta – si nu mai citeste acum”, a continuat acesta.

Glenn Gordon Caron, care a creat si serialul Medium, a dezvaluit:

„Nu mai poate vorbi, si totusi el este tot Bruce. Cand esti cu el, stii ca este Bruce si esti recunoscator ca este acolo, dar bucuria de a trai i-a disparut”.

EXCLUSIV! Dianna Rotaru si iubitul ei au anuntat numele fiicei lor: „A venit din dragoste, a venit din pasiune” - VIDEO

Acesta a mai adaugat si ca „nu exista cineva care sa aiba mai multa bucurie de a trai decat el. Adora sa se trezeasca in fiecare dimineata si sa incerce sa-si traiasca viata la maximum. Dar acum traieste ca si cum ar vedea viata printr-o plasa”.

Si sotia lui Bruce Willis, Emma Heming, a vorbit despre perioada grea prin care trece familia sa, dezvaluind cum face fata durerii si tristetii' de a-si vedea partenerul cedand in fata bolii.

„Ceea ce am invatat este ca dementa este grea. Este greu pentru persoana diagnosticata. Este greu si pentru familie. Si asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Si cand spun ca este o boala de familie, chiar este”, a declarat ea pentru emisiunea Today in timpul unei aparitii in studioul acesteia din New York.

Articole din aceeasi categorie