19.12.2023
Eva Timush i-a dedicat o piesa lui Nichita Stati? Vezi cat de „picante” sunt versurile - VIDEO

Eva Tmush si-a incantat fanii cu noua sa piesa, intitulata „Prea asa”. Vezi in articolul de mai jos cum suna refrenul.

Eva Timush a lansat o piesa scrisa chiar de ea si Florian Rus. Piesa a fostb imediat indragita de publicul lar si in doar 19 ore are peste 8 mii de vizualizari.

Refrenul piesei suna cam asa: „Noi doi suntem prea asa, prea nebuni cu dragostea/ Ia-mi tu respiratia si joaca-te putin cu ea/ Noi doi suntem prea asa/ Sex, pasiune inca ceva”.

In videoclip Eva apare intr-un corset alb cu inscriptii negre, o pereche de pantaloni din piele si pantofi de culoare neagra. 

Dianna Rotaru - dezvaluiri sincere despre nasterea primului sau copil! Medicul obstetrician, Elena Parpaut: „Cezariana nu se face la alegere, se face strict la indicatii” - VIDEO

Aceasta s-a filmat pe o canapea si are niste miscari senzuale.

Sapte persoane publice de la noi au imbracat sortul si au devenit pentru o seara chelneri. Cati bani au reusit sa adune - VIDEO

Recent, Eva Timush a publicat mai multe imagini in compania lui Nichita Stati, fiul lui Gabriel Stati, insa cu declaratii despre o eventuala relatie nu a venit.

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Articole din aceeasi categorie