19.12.2023
„Am plans prima saptamana non-stop”! Dianna Rotaru, marturisiri despre starea sa emotionala din perioada post-partum - VIDEO

De curand a devenit mamica, iar acum se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata ei. Dianna Rotaru a fost invitata in studio la O Seara Perfecta, acolo unde a povestit cum se descurca cu noile responsabilitati care au aparut in viata ei.

Fiica Diannei, Laura-Emilia a implinit de curand 2 saptamani. „Ma simt altfel, intr-adevar. Multe emotii traiesc in fiecare zi pentru ca o vad crescand. Deja a implinit 2 saptamani si nu imi vine sa cred. Obrajorii sunt deja mai pufosi, degetutele sunt mai lungi. Odata cu ea cresc si eu”, a spus invitata.

Intrebata cum au fost primele zile dupa nastere pentru ea, Rotaru a raspuns: „Ma simt foarte reponsabila fata de acest copil. Noaptea taticul trebuie sa doarma pentru ca de alaptat, o alaptez eu. Mai ales ca nu este galagioasa, doar atunci cand ii este foame face putina galagie. Ce tine de activitatile casnice, eu fac tura de noapte, el face tura de zi, el gateste foarte bine. Ne completam. Nu m-am asteptat ca este atat de simplu sa cresti un copil. Vorbim despre prezent. E destul de linistita, cel putin acum”.

Castigatoarea Miss Franta 2024 are parul scurt, o premiera in concurs din 1999 incoace. Cine este si cum arata Eve Gilles - FOTO

De asemenea, Dianna Rotaru a explicat de ce a decis timp de 2 saptamani sa tina in taina numele fetitei ei. „El a fost plecat si am tinut cont ca sa fie si el prezent aici ca sa facem anuntul. Am facut anuntul tot aici, la PRO TV. Laura-Emilia este un nume care l-am gandit impreuna”, a povestit interpreta.

Totodata, Dianna a mai spus: „Primesc multe mesaje gen: „Cum ti-ai revenit atat de repede?, Ce faci?”. Am si eu remediile mele ce tine de alimentatie, ce tine de vitamine, de suplimente... Saptamana asta am dormit pe burta in fiecare noapte si deja am simtit ca s-a dus, s-a intamplat ceva cu burta. Alaptez. Am tinut cont de recomandarile doamnei Elena. E si o chestie individuala, toate sunt relative”.

EXCLUSIV! Dianna Rotaru si iubitul ei au anuntat numele fiicei lor: „A venit din dragoste, a venit din pasiune” - VIDEO

Invitata a mai dezvaluit ca in prima saptamana dupa nastere a avut stari de tristete: „Am plans prima saptamana non-stop, mai ales ca eram singura. Ti-am zis ca el era plecat. Nu aveau nicio forta nimeni asupra mea, eu eram in starile mele. Lacrimile mele putini care le-au vazut. Nu intelegeam ce se intampla cu mine. Parca eram fericita si totodata nefericita. Erau momente si elemente care ma depaseau”.

Articole din aceeasi categorie