18.04.2023
Va avea o noua colaborare cu trupa Akord! Vezi ce surprize pregateste interpreta Mihaela Tabura: „Urmeaza ceva extraordinar...” - VIDEO

Este primul Paste alaturi de fiul ei. Interpreta de muzica populara Mihaela Tabura s-a intors recent din Romania, acolo unde a sarbatorit impreuna cu nasii si familia sa. Cum a suportat drumul Mihaita, dar si ce surprize pregateste interpreta, afla din reportajul marca O Seara Perfecta.

„Am fost alaturi de oamenii dragi sufletului nostru, am petrecut aceste sfinte sarbatori in sanul familiei si ne-am simtit extraordinar de bine. A fost cu emotii, intr-adevar este o alta senzatie, ne-am simtit mai responsabili, parinti.”, a recunoscut Mihaela.

Chiar daca avea pregatita piesa de un an, a lansat-o abia acum! Vezi ce a povestit interpreta Tatiana Martin despre noua sa premiera: „Victoria Rosca a stiut ca de fiecare data sa...” - VIDEO

Tabura a mentionat cum a fost calatoria cu fiul sau care inca nu are un anisor: „Cu Mihaita este cam complicat sa calatoresti. El la noi este un baietel activ, totul ii trebuieste, totul vrea sa stie, sa vada, sa-l pui acolo cumincior sa stea nu-i despre noi. Noi nu pierdem speranta si incercam sa-l amagim, sa-l distram.”

Interpreta a marturisit si la ce eveniment va participa curand:  „Este vorba de Potcoava de Aur, care se desfasoara de cativa ani la Bucuresti. O sa fie un eveniment grandios. Asteptam publicul care doreste sa vada un spectacol de exceptie.”

Un Paste cu adevarat special! De la momente calde in familie - la anunturi despre sarcina. Vezi cum au sarbatorit Emilian Cretu, Iuliana Beregoi, Anastasia Fotachi, dar si alte vedete de la noi sfanta sarbatoare - FOTO/VIDEO

Mihaela a spus, totodata, ca a avut recent o interventie, din cauza careea ar fi putut sa nu mai cante: „Am avut o interventie, mi-am scos amigdalele. Nici pana in prezent nu am invatat acel termen cum se numeste. Eu din 2018 ma chinui cu aceasta problema si am zis ca gata, chiar de-o fi sa nu mai cant, dar macar scap de aceasta problema. Amigdalele sunt foarte problematice, acum sunt bine si cant. Am vorbit imediat dupa interventie.”

Maria Stoianov - mandra de educatia pe care a primit-o de la parinti! Ce a povestit interpreta: „Intotdeauna spun multumesc celor care...” - VIDEO

Interpreta a povestit si cu cine va colabora in scurt timp: „Pregatesc multe surprize pe plan muzical, melodii si videoclipuri multe. Planific un proiect frumos alaturi de o trupa extraordinara la a 2-a colaborare. Cea mai tare trupa din Republica Moldova, Akord. Nu stiu daca trebuia sa dau din casa, sper sa nu ma bata baietii. Urmeaza ceva extraordinar.”

Articole din aceeasi categorie