17.04.2023
Un Paste cu adevarat special! De la momente calde in familie - la anunturi despre sarcina. Vezi cum au sarbatorit Emilian Cretu, Iuliana Beregoi, Anastasia Fotachi, dar si alte vedete de la noi sfanta sarbatoare - FOTO/VIDEO

Cea mai luminoasa si asteptata sarbatoare a fost ieri marcata in toata tara. De la mese colorate, la traditii pastrate cu strictete si mersul la biserica, vedetele de la noi le-au respectat pe toate si nu s-au sfiit din a impartasi cu drag emotiile si momentele intense traite la maxim alaturi de cei drag si pe retelele de socializare.

Unii au fost in vizita la rude, altii au preferat sa sarbatoreasca in sanul familiei sau a naturii. Cert este ca Pastele a fost o sarbatoare asteptata cu drag de vedetele de la noi, iar acest lucru l-au confirmat chiar ele prin intermediul postarilor publicate in mediul online.

Asadar, vezi mai jos cum au sarbatorit vedetele noastre aceasta sfanta sarbatoare.

Anastasia Fotachi - model

Fotachi a decis ca in aceasta zi sfanta sa fie alaturi de cele mai dragi persoane din viata sa si anume alaturi de familie. Modelul a publicat mai multe imagini ieri pe social media.

Emilian Cretu - actor

Ca de obicei, actorul Emilian Cretu a sarbatorit alaturi de familie, in satul lui de bastina, Negureni.

A facut anuntul de ziua sotului sau! Daniela Cheltuitor, in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant pe care l-a publicat bloggerita pe Instagram - VIDEO

Iuliana Beregoi - interpreta

Beregoi a mers in noaptea invierii la manastire pentru a aduce lumina sfanta acasa. Aceasta sarbatorea, interpreta a petrecut-o alaturi de parinti si bunei.

Ilie si Tatiana Maxian (interpreti, bloggeri)

Ilie si Tatiana au pregatit o masa ca la carte, cu oua, pasca si cozonac si au sarbatorit in sanul familiei. Cei doi au publicat cu acest prilej si o imagine de familie pe Instagram.

Aura - interpreta

Artista, impreuna cu fiicele sale au ciocnit ouale dimineata, dupa care au plecat la tara, acolo unde s-au intalnit cu familia si cele ma apropiate rude.

Gabriel Nebunu - interpret

A sarbatorit Pastele alaturi de familie cateva ore, dupa care a plecat la datorie. De Paste, Gabriel a lucrat, fiind invitat la un eveniment.

A facut anuntul de ziua sotului sau! Daniela Cheltuitor, in asteptarea celui de-al doilea copil. Vezi filmuletul emotionant pe care l-a publicat bloggerita pe Instagram - VIDEO

Daniela Cheltuitor - blogger

De Paste, Daniela a anuntat ca este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Articole din aceeasi categorie