18.04.2023
Chiar daca avea pregatita piesa de un an, a lansat-o abia acum! Vezi ce a povestit interpreta Tatiana Martin despre noua sa premiera: „Victoria Rosca a stiut ca de fiecare data sa...” - VIDEO

A trezit multe emotii frumoase si fiori nu doar prin locatia misterioasa, dar si prin cuvintele piesei din cel mai recent videoclip. Mai multe detalii afla de la interpreta Tatiana Martin care a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

In platoul emisiunii, Tatiana si-a adus aminte de copilarie, in special de momentul cand de Pasti parintii ii cumparau haine noi. „De Craciun, de Pasti si de 1 septembrie parintii ne alintau si ne luau cele mai frumoase hainute si veneam cu ceva nou.”

Vorbind despre sarbatorile Pascale, artista a oferit si cateva detalii despre noua sa piesa „Cobori Maica din icoana” pe care a lansat-o recent. „Este de fapt o priceasna, o rugaciune mai bine spus.”

„E o rugaciune cantata. Linia melodica am scris-o eu. Cumva, mi-am venit aceasta melodie inca anul trecut. Prietenii mei apropiati aveau deja aceasta priceasna, dar anul aceasta am mai intregistrat-o o data. Am mai trait o data aceasta emotie altfel decat anul trecut. Anul acesta i-a venit randul cu ajutorul lui Dumnezeu.”, a mai spus Tatiana Martin.

Alina Eremia, schimbare neasteptata de look. Fanii au fost luati prin surprindere: „Arata foarte bine” - FOTO

De regie s-a ocupat Victoria Rosca, dupa cum a povestit interpreta. „Am scos si acest videoclip superb care a fost filmat in Pohrebea. O locatie superba. Victoria Rosca a stiut ca de fiecare data sa ma scoata pe mine in evidenta. S-a meritat cumva asteptarea asta.”

„Filmarile au durat n-as spune ca mult. Filmare a durat cred ca 4-5 ore. S-a montat pana seara, seara tarziu a fost montata. Si publicul a reactionat foarte frumos, ceea ce ma bucura. Am cantat aceasta melodie foarte emotionant.”, a adaugat Martin.

Intrebata de ce a decis abia anul acesta sa lanseze rugaciunea, artista a raspuns: „Sunt prea critica cu mine la capitolul interpretare, tot ce tine de melodii.”

Soacra Georginei Rodriguez, foc si para! Cu ce a suparat-o bruneta pe mama lui Cristiano Ronaldo

Articole din aceeasi categorie