18.04.2023
Maria Stoianov - mandra de educatia pe care a primit-o de la parinti! Ce a povestit interpreta: „Intotdeauna spun multumesc celor care...” - VIDEO

Interpreta din Republica Moldova, Maria Stoianov, a fost in vizita la O Seara Perfecta, acolo unde a vorbit despre educatie, colaborari, dar a marturisit si ce ii aduce fericire.

Maria a mentionat ca este recunoscatoare pentru educatia pe care a primit-o: „Intotdeauna spun multumesc celor care au stat la baza cresterii mele spirituale si fizice. Cu dragoste de neam si tara am crescut. Repertoriul meu este scris, armoizat cu aceasta iubire divina.”

Un Paste cu adevarat special! De la momente calde in familie - la anunturi despre sarcina. Vezi cum au sarbatorit Emilian Cretu, Iuliana Beregoi, Anastasia Fotachi, dar si alte vedete de la noi sfanta sarbatoare - FOTO/VIDEO

Stoianov a marturisit cu ce se ocupa la moment, dar si ce planuri are pentru viitorul apropiat: „Sunt director la Centrul National de Creatie, 35 de oameni lucram in buricul Chisinaului. Colaborez si o duc de manuta de la opt ani pe Daniela Plesca. Avem spectacole, am scris muzica, ma ocup de artistii nostri, mai am spectacole, in Romania am colaborari. Sunt fericita ca piesele mele suna de ani de zile.”

Horoscop 18 aprilie 2023. Zodia care obtine intotdeauna ceea ce isi doreste. Este bine sa o ai aproape

Maria a spus si ce o face implinita: „Fericirea vine in primul rand de acasa. Eu am o casnicie sanatoasa, sotul meu nu este un om public si nici nu vrea. Pe om il face frumos vorba lui cu talc. Fericit il face pe om cand el este impacat cu putinul pe care il da Dumnezeu.” 

„De sarbatorile astea de Pasti, vreau sa spun doar un singur lucru, bisericile noastre ar trebui sa fie pline de copii, nu de maturi, copiii nostri trebuie sa fie educati in spirit de credinta, cu valori mostenite. Acolo se invata sa nu furi, sa fii bland, sa fii respectuos, sa iubesti.”, a marturisit interpreta in cele din urma.

Articole din aceeasi categorie