02.06.2022
Un tanar si-a cunoscut mama biologica la 20 de ani de cand a fost dat spre adoptie. Ce a descoperit despre femeia care i-a dat viata - FOTO/VIDEO

Dupa doua decenii in care s-a intrebat cine este si cum arata mama lui naturala, un barbat din Utah, Statele Unite ale Americii, s-a reunit cu femeia care i-a dat viata dupa ce aceasta i-a trimis un mesaj pe Facebook anul trecut, in luna noiembrie.

Benjamin Hulleberg, un profesor suplinitor, stia inca de cand era mic ca fusese adoptat de parintii sai, Angela si Brian Hulleberg, insa tot timpul s-a intrebat cine este mama lui biologica, despre care stia doar ca o cheama Holly.

„A fost o conversatie pozitiva.”, a marturisit tanarul de 20 de ani in cadrul unui interviu pentru ”Good Morning America”.

„Chiar si parintii mei si-au exprimat recunostinta pentru Holly, iar eu mi-am exprimat dorinta de a o cunoaste intr-o zi tot timpul.”, a mai precizat tanarul.

Nu isi mai doreste copii in viitorul apropiat! Afla cum a fost copilaria Katalinei Rusu: „Chiar daca am avut de toate...” - VIDEO

Acum, insa, tanarul si-a cunoscut mama biologica, pe Molly Shearer, care a marturisit ca nu l-a uitat niciodata pe bebelusul pe care l-a dat spre adoptie in urma cu 20 de ani.

„A fost intotdeauna in mintea mea. Mai ales de sarbatori, de ziua lui, am trait un roller coastter de emotii. M-am gandit la el tot timpul.”, a marturisit Shearer, in varsta de 36 de ani.

Atunci cand a decis sa-si dea copilul spre adoptie, Holly avea doar 16 ani. Timp de trei ani, ea i-a trimis fotografii si scrisori, dupa care s-a oprit.

Dupa ani de zile de cautari, ea a ajuns pe contul de socializare al lui Benjamin: „Avea 18 ani cand l-am gasit si am ezitat mult sa-i scriu. A trecut prin multe de-a lungul timpului, ultimul lucru pe care mi-l doream era sa-l ranesc. Asa ca am ales sa-l privesc de la distanta.”, a mai povestit femeia.

Ce nu stia ea era, insa, faptul ca Benjamin a vorbit de-a lungul timpului despre dorinta de a-si intalni mama biologica. A scris numeroase scrisori, s-a inscris intr-un registru de adoptii si chiar si-a facut un test ADN in speranta de a o gasi pe femeia despre care stia ca o cheama Holly.

La doua luni de la scandalul de la Oscar, sotia lui Will Smith face noi declaratii! Ce crede Jada Pinkett Smith despre acest conflict

In urma cu sase luni, insa, Shearer i-a scris un mesaj pe Facebook in care ii ura „La multi ani”. Acela a fost momentul in care viata lui a luat o intorsatura neasteptata.

„Imi amintesc exact locul in care ma aflam atunci cand am primit mesajul. Eram la munca, operator de masini, eram in masina cu numarul 15. Am luat telefonul si i-am raspuns.”, a povestit tanarul, continuan: „Cand mi-a raspuns si mi-a explicat cine era de fapt, m-am simtit ca si cum as fi fost lovit de niste caramizi.

Am inceput sa plang. Dar erau emotii pozitive. A fost o zi pe care am asteptat-o timp de 20 de ani.”, a mai povestit tanarul, care i-a cerut sa o intalneasca imediat: „N-am mai vrut sa astept deloc. Am asteptat 20 de ani, a fost de ajuns pentru mine.”, a mai adaugat tanarul, in timp ce mama lui biologica a marturisit ca nu se astepta la o astfel de reactie.

Pe 21 noeimbrie 2021, cei doi s-au reintalnit, iar momentul a fost unul extrem de emotionant.

„Atunci cand am vazut-o, ea s-a ridicat si m-a imbratisat. Am plans. Ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred: „Esti reala, esti in fata mea.” A fost un moment suprarealist.”, si-a amintit tanarul, continuand: „A fost un vis devenit realitate.”

Elton John se confrunta cu probleme de sanatate. Cum a fost surprins artistul de catre paparazzi - VIDEO

In timpul intalnirii la care au participat si familiile lor, cei doi au descoperit ca nu traiau foarte departe unul de celalalt si, mai mult de atat, in ultimii doi au au lucrat la HCA Healthcare’s St. Mark’s Hospital din Salt Lake City, unde Shearer era asistenta medicala, iar tanarul a fost voluntar pe sectia de neonatologie.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie