02.06.2022
Nu isi mai doreste copii in viitorul apropiat! Afla cum a fost copilaria Katalinei Rusu: „Chiar daca am avut de toate...” - VIDEO

Cand era mica, cea mai asteptata sarbatoare pentru Catalina Rusu era Ziua Copiilor. Acum, mama a doua fetite, are emotii mai speciale de 1 iunie. Sa cresti doi copii cu diferenta mica de varsta este frumos, dar si greu. Cu toate acestea, Katalina nu a apelat la serviciile unei bone si se bucura de fiecare moment alaturi de micutele Melissa si Mia. Cum a fost copilaria Katalinei Rusu si cum este cea a fetitelor, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Mamica a doua fetite minunate, Katalina Rusu se simte inca copil in suflet, in special atunci cand isi aminteste de copilarie. „Am avut o copilarie foarte frumoasa, o copilarie lipsita de griji pot sa spun eu si pentru asta le multumesc din suflet parintilor mei. Chiar daca am avut de toate nu am crescut niste copii rasfatati. S-a investit, cred eu, corect in noi. S-a investit in cultura, in educatie. Ne duceam la evenimente, spectacole, circ.”, a povestit interpreta.

In copilaria Katalinei, cea mai importanta si asteptata sarbatoare era 1 iunie. „Iar 1 iunie era sarbatoare mare. Atunci era momentul in care mancam tort din inghetata pentru pe atunci era cafeneaua Pinguin unde se facea cea mai gustoasa inghetata.”

Alexandra Shine a devenit mamica pentru prima oara si este mai fericita ca niciodata! Afla de ce sotul interpretei nu era de acord cu prenumele nou-nascutului: „Nu avem rude sau cunostinte cu asa prenume” - VIDEO

Isi doreste sa educe fetitele sale astfel incat acestea sa devina oameni cu suflet mare. „Important este sa-si iubeasca parintii. Sa fie un copil cu suflet mare si asa si este. Nu trebuie sa fie ogoista.”

Interbata daca isi mai doreste un copil, Katalina a raspuns: „Cred ca nu acum. Ziceam ca diferenta este foarte mica. Eu vreau sa vad cu cresc pentru ca ei se schimba de la o zi la alta.”

Pe cat e de frumoasa maternitatea, pe atat e de grea, spune Katalina. „Noptile noastre sunt albe, ca si zilele, dar cred ca este o perioada care trebuie trecuta.”

Orice nu l-ai intreba, el are un raspuns fascinant! Micul geniu, Nathan Dorul a cucerit-o din prima secunda pe Anisoara Loghin cu carisma si intelepciunea sa: „In prezent, toti oamenii nu mai stiu ce este viata reala” - VIDEO

Iar cand vine vorba despre dezmierdari, Katalina le spune fetelor: „Gogoase, gaze, buburuze, printese.”

Articole din aceeasi categorie