02.06.2022
La doua luni de la scandalul de la Oscar, sotia lui Will Smith face noi declaratii! Ce crede Jada Pinkett Smith despre acest conflict

Dupa scandalul de la Oscar, familia lui Will Smith a devenit una dintre cele mai discutate cupluri din ultima vreme. Prezentatorul Chris Rock in timpul discursului sau la eveniment a glumit fara succes despre coafura lui Jada Pinkett Smith. In urma cu cativa ani, medicii au diagnosticat-o pe femeie cu alopecie, o boala care duce la caderea parului. De aceea Jada apare peste tot cu o tunsoare scurta. 

Will Smith nu a tolerat insultele impotriva Jadei, a urcat pe scena si l-a palmuit pe comediant. Dupa aceea, actorul a coborat in ​​sala, dar a continuat sa-l insulte pe Chris.

Cat de frumos! Angelina Jolie poarta un inel pe care este gravata harta Ucrainei - FOTO

Doua luni mai tarziu, Jada Pinkett Smith a comentat din nou scandalul la emisiunea Red Table Talk. „Acum, in ceea ce priveste seara Oscarului, sper profund ca doi oameni destepti sa poata vorbi despre asta si sa se impace”, a spus actrita. Ea a adaugat, de asemenea, ca oamenii au nevoie de sprijin reciproc „cu adevarat avem nevoie unul de altul mai mult ca niciodata”. 

La finalul discursului, sotia lui Will Smith a multumit publicului: „Multumesc pentru atentie". 

Anterior, actrita a comentat situatia pe retelele sale de socializare: „A sosit timpul vindecarii. Sunt aici pentru asta.”

Nu isi mai doreste copii in viitorul apropiat! Afla cum a fost copilaria Katalinei Rusu: „Chiar daca am avut de toate...” - VIDEO

Apropo, pe pagina fiicei lor Willow a fost publicat un citat foarte asemanator. „Stii cine trece cel mai greu acum? Literal noi toti. Asa ca fii mai amabil”, a scris ea.

Articole din aceeasi categorie