02.06.2022
Elton John se confrunta cu probleme de sanatate. Cum a fost surprins artistul de catre paparazzi - VIDEO

Potrivit Mirror, cantaretul, pianistul si compozitorul britanic Sir Elton John a starnit zvonuri ca ar avea probleme de sanatate dupa ce paparazzi l-au fotografiat intr-un scaun cu rotile la terminalul aeroportului Leipzig din Germania.

Artistul se intorcea la Nisa dupa spectacol si parea slabit de puteri. Acesta a purtat un trening Gucci si o masca neagra care ii acoperea fata.

Muzicianul a fost vazut in aceasta postura cu doar cateva zile inainte de concertul organizat cu ocazia Jubileului de platina al reginei britanice Elisabeta a II-a. El urmeaza sa ajunga la eveniment, acolo unde va si evolua.

Elton s-a deplasat si anterior in scaunul cu rotile. In 2019, legenda muzicii a dezvaluit ca dupa ce si-a frant glezna a fost nevoit sa apeleze la un scaun cu rotile.

Cat de frumos! Angelina Jolie poarta un inel pe care este gravata harta Ucrainei - FOTO

Atistul isi va pune curand cariera de stop deoarece vrea sa petreaca mai mult timp crescandu-si fiii, Elijah, in varsta de 9 ani, si Zachary, in varsta de 11 ani.

Cantaretul va juca ultimul sau spectacol la Londra, la Festivalul BST Hyde Park, pe 24 iunie 2022.

La doua luni de la scandalul de la Oscar, sotia lui Will Smith face noi declaratii! Ce crede Jada Pinkett Smith despre acest conflict

Articole din aceeasi categorie