21.01.2022
Anuntul facut de Adele, in lacrimi. Clipul video care i-a ingrijorat pe fani

Adele, artista britanica apreciata de zeci de mii de oameni, si-a dezamagit fanii din Las Vegas. Artista a fost nevoita sa isi anuleze concertele pe ultima suta de metri! Ea le-a cerut scuze tuturor, cu lacrimi in ochi, si le-a promis ca va reprograma concertele atunci cand pandemia de coronavirus va permite acest lucru. 

Adele a distribuit un videoclip pe contul personal de Instagram in care, cu lacrimi in ochi, le cere scuze fanilor pentru ca a fost nevoita sa anuleze concertele care urmau sa aiba loc in mai putin de 48 de ore in Las Vegas.

Pasha Parfeni, in doliu! Tatal interpretului s-a stins din viata: „Ar fi trebui sa traiesti si sa tot traiesti, dar Universul si Covidul au decis altfel…”

Conform spuselor artistei, pandemia de coronavirus i-a afectat serios pe cei din echipa sa, multi membri fiind infectati. In aceste conditii, ultimele detalii au fost imposibil de pus la punct, iar cerintele necesare organizarii unui concert de amploare nu a fost indeplinite. 

Artista britanica le-a explicat fanilor motivele pentru care a fost nevoita sa anuleze totul pe ultima suta de metri si le-a promis ca toate concertele anulate vor fi sustinute atunci cand situatia pandemica va permite acest lucru, relateaza publicatia The Sun.

"Imi pare atat de rau, dar spectacolul pe care l-am pregatit nu este gata. Am incercat tot ce ne-a stat in putinta sa fie totul suficient de bine pentru a putea fi prezentat voua, insa am fost absolut distrusi de termenele limita si de coronavirus. Jumatate din echipa mea este infectata cu coronavirus. Asadar este pur si simplu imposibil sa pregatim spectacolul. Imi pare atat de rau si ma simt atat de rusinata ...Imi cer scuze tuturor celor care au calatorit pana in Las Vegas pentru a fi la concert", a declarat Adele.

Adele ar fi urmat sa obtina o suma colosala in urma concertelor din Las Vegas

Adele ar fi urmat sa castige o suma colosala in urma spectacolelor sustinute in Las VEGAS. In timpul turneului de aici, care ar fi trebuit sa inceapa pe 21 ianuarie si sa se incheie pe 16 aprilie, Adele ar fi urmat sa sustina peste 20 de concerte in urma carora ar fi castigat impresionanta suma de 27,7 milioane de dolari. 

Daria Radionova, prima reactie dupa ce s-ar fi despartit de Alex Bodi. Afaceristul se afla acum in Bahamas

Costul biletelor la show-urile din Las Vegas au variat intre 1.000 $ si 12.500 $. De asemenea, Adele, care are o avere de 220 milioane $, ar fi urmat sa beneficieze de o parte din castigurile obtinute din vanzarea tuturor produselor in sala cu 4.200 de locuri.

Ultimul ei album, lansat in noiembrie, este deja cel mai rapid vandut in Marea Britanie si SUA. Prima piesa de pe album, denumita ”Easy On Me”, a depasit toate recordurile pe Spotify, fiind ascultat de peste 24 de milioane de ori pe zi in toata lumea.

Articole din aceeasi categorie