20.01.2022
O experienta de neuitat! Bloggerita Tatiana Koberidze a inotat cu un un pui de balena: „Nu simteam nici o frica. Am uitat de toate normele sigurantei. Pur si simplu ma simteam bine uitandu-ma in ochii acestei minuni” - VIDEO

In 2021 a calatorit in 11 orase ale lumii si nu se opreste aici. Pentru 2022 prima destinatie a bloggeritei este Mauritius, o tara insulara din Oceanul Indian, unde ea a mers impreuna cu sotul sau Serghei. 

Tatiana este o persoana mereu pozitiva, deschisa la suflet si iubeste viata din toata inima. Ea iubeste sa calatoreasca si sa descopere locuri noi. 

Recent, Tatiana a postat un video, pe pagina sa de Instagram, unde inoata alaturi de noul sau prieten - un pui de balena. 

„Te iubesc, lume”,  a scris Tatiana pe pagina sa. 

A facut inconjurul lumii in 2019 si nu se opreste aici! Afla istoria moldovencei Natalia Ciobanu care a reusit sa viziteze 96 de tari: „Am mancat foarte multa carne de ren in Finlanda si carne de elan in Alaska” - FOTO

Dupa spusele tinerei, a stat o ora nestiind cum sa inceapa si ce sa scrie sub aceasta postare. „Inca sunt intr-un soc. In suflet simt sentimente foarte stranii. Imi vine sa plang si sa rad totodata”. 

Tatiana spune ca este foarte multumita acestei planete, pentru astfel de frumuseti. „Multumesc oamenilor care au organizat acest moment. Multumesc pentru acest miracol, care mi-a permis sa ma apropii atat de mult de micuta balena”. 

„Sunt mandra de mine, dar nu stiu pentru ce - pentru curaj sau pentru faptul ca ma pot asculta singura pe mine”, a scris Tatiana. 

Bloggerita spune ca a inteles ce e asta intuitie. „Unor oameni ea le spune: „Stai in barca, acolo e periculos”. Altor oameni: „Sari in apa, totul va fi bine”. 

A nascut in urma cu zece luni si arata perfect. Emily Ratajkowski, electrizanta la Paris Fashion Week, intr-o rochie din satin - FOTO

A sarit prima in apa si tot ce s-a intamplat cu ea in acele clipe ea spune ca nu va uita niciodata. „Nu simteam nici o frica cand ma aflam sub apa, ma apropiam de balena, uitand de toate normele sigurantei si de faptul ca nu pot sa inot fara aer atat de mult timp. Imi era atat de bine si ma simteam atat de linistita, uitandu-ma in ochii acestei minuni. Aveam impresia ca oceanul a fost mereu o parte din mine”. 

Filmuletul sau a strans aproape 50 de mii de vizualizari si sute de comentarii: „Incredibil”, „Este foarte frumos si de necrezut”, „Tatiana, privind acest video m-au luat fiorii”, „Esti bravo”, „Incredibil de frumos, in urma acestui video am ramas fara cuvinte”, „Multumesc ca te imparti cu noi cu astfel de minuni”. 

Actorul Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani, in urma unui accident la schi. A jucat in cel mai nou serial Marvel - FOTO

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand peste 150 de mii de urmaritori pe Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie