20.01.2022
Kanye West - ipostaze tandre alaturi de noua lui iubita, Julia Fox - FOTO

Relatia dintre Kanye West si Julia Fox este mai serioasa decat ne asteptam.

Relatia lui Kanye West cu Julia Fox pare din ce in ce mai serioasa. Chiar daca s-au cunoscut de putin timp, mai exact in seara de Revelion, cei doi nu se sfiesc deloc sa isi manifeste dragostea in public.

Pasha Parfeni, in doliu! Tatal interpretului s-a strins din viata: „Ar fi trebui sa traiesti si sa tot traiesti, dar Universul si Covidul au decis altfel…”

Recent, actrita in varsta de 31 de ani a postat pe contul sau de Instagram mai multe fotografii in care o putem vedea sarutandu-se si imbratisandu-se cu noul ei iubit. Cel mai probabil, pozele au fost facute in seara in care cei doi au sarbatorit alaturi de Madonna, Antonio Brown si Floyd Mayweather in faimosul bar Delilah si in care Kanye a fost implicat intr-o disputa fizica.

In urma cu doua saptamani, intr-un interviu acordat publicatiei Interview, Julia Fox a vorbit despre relatia cu fostul sot al lui Kim Kardashian, marturisind ca l-a cunoscut in seara de Revelion, in Miami.

„L-am cunoscut pe Ye in Miami, de Revelion, si a fost o conexiune instanta. E atat de amuzant sa fii in preajma lui. Ne-a facut pe mine si pe prietenii mei sa radem, sa dansam si sa zambim toata noaptea. Am decis sa pastram aceeasi energie si sa zburam inapoi catre New York pentru a vedea piesa Slave.”, a declarat Julia Fox pentru Interview.

O experienta de neuitat! Bloggerita Tatiana Koberidze a inotat cu un un pui de balena: „Nu simteam nici o frica. Am uitat de toate normele sigurantei. Pur si simplu ma simteam bine uitandu-ma in ochii acestei minuni” - VIDEO

Dupa vizionarea piesei, Kanye West si Julia Fox au luat cina la Carbone, unul dintre restaurantele preferate ale actritei, dupa cum chiar ea a marturisit.

Si pentru ca rapper-ul este recunoscut pentru comportamentul sau excentric, seara nu se putea incheia doar cu o simpla cina. Asa ca West a organizat „o intreaga sedinta foto” pentru Julia.

Acest video cu siguranta te va motiva sa mergi la sala! Vezi ce exercitii fizice o ajuta pe Jennifer Lopez sa se mentina in forma - VIDEO

„Sunt inca in stare de soc. Ye avea un intreg apartament de hotel plin cu haine. Era visul oricarei fete devenit realitate. Era un moment desprins din Cenusareasa. Nu stiu cum a facut-o si cum a pregatit toate lucrurile, dar am fost extrem de surprinsa. Adica… cine face asa ceva la o a doua intalnire? Sau la orice intalnire?”, a povestit Fox.

Articole din aceeasi categorie