08.08.2023
Un milion de vizualizari in mai putin de o luna! Eva Timush sparge toate topurile cu noua ei piesa „Te-am sunat” - VIDEO

La data de 17 iulie 2023, moldoveanca Eva Timush a lansat oficial cantecul „Te-am sunat”, dar si videoclipul acestuia.

La 3 saptamani de la premiera, Eva se poarte bucura de un succes enorm. „Te-am sunat” a ajuns la 1,096,524 vizualizari, dar si 10 mii de aprecieri.

Mai ceva ca-n filme! Dublura lui Charlize Theron s-a casatorit cu dublura lui Chris Hemsworth si sunt superbi

Despre faptul ca melodia a ajuns la peste un milion de vizualizari a anuntat atat Timush, cat si casa de discuri cu care colaboreasca, mai exact, „Global Records”.

Creditele pentru versurile originale ale cantecului „Te-am sunat” merg catre Adrian Minune, iar pentru varianta prezenta au mai scris Bastien si Holy Molly.

Pentru muzica, creditele merg catre Holy Molly, Bastien si Cristian Tarcea, cel din urma ocupandu-se si de productia hit-ului.

Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani. Fotograful s-a luptat timp de 3 ani cu o boala grava, incurabila

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

Ionel Istrati - intr-o fotografie rara alaturi de Sofia Rotaru! Vezi cum a felicitat-o pe regina muzicii pop cu ocazia zilei sale de nastere - FOTO

Articole din aceeasi categorie