08.08.2023
Ionel Istrati - intr-o fotografie rara alaturi de Sofia Rotaru! Vezi cum a felicitat-o pe regina muzicii pop cu ocazia zilei sale de nastere - FOTO

Acum o zi, la data de 7 august 2023, Sofia Rotaru, supranumita „Regina pop” si-a sarbatorit ziua de nastere. Aceasta a implinit frumoasa varsta de 76 de ani.

Cu aceasta ocazie, artistul de la noi a decis sa-i transmita Sofiei Rotaru un mesaj de felicitare prin intermediul retelelor de socializare.

„С днём рождением София Михайловна. Вы для меня пример подражания! Люблю вас”, in traducere din rusa: „La multi ani Sofia Mihailovna. Sunteti un model de urmat pentru mine! Va iubesc”, a scris Istrati pe contul lui de Instagram, dar si de Facebook.

De asemenea, acesta a publicat si un selfie pe care si l-a facut acum multi ani alaturi de Rotaru.

Horoscop 8 august 2023. Zodia pentru care pasiunea este cuvantul cheie. Pentru unii nativi bat clopotele de nunta

In mai putin de o zi, postarea lui Ionel Istrati a adunat aproape 2 mii de aprecieri din partea fanilor, dar si peste 300 de comentarii.

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

S-a scufundat in amintiri! Cezar Stratan a publicat un filmulet aborabil alaturi de sora lui, Cleopatra - VIDEO

Sofia Rotaru este o cintareata pop si compozitoare pop-rock de origine etnica romana din Ucraina, producatoare, laureata a mai multor premii, actrita, scriitoare, manager, setter de tendinte de moda si femeie de afaceri. Este numita „Regina Pop”.

Articole din aceeasi categorie