08.08.2023
Mai ceva ca-n filme! Dublura lui Charlize Theron s-a casatorit cu dublura lui Chris Hemsworth si sunt superbi!

Intr-o lume ideala, Charlize Theron si Chris Hemsworth s-ar indragosti, s-ar casatori si ar face o gramada de copii superbi. In realitate, dublurile lor din filme si-au jurat credinta vesnica, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare.

Aurelia Agel Howell (25 de ani) care a facut cascadoriile pentru Charlize Theron in ”Fast X” si ”The Old Guard 2” l-a cunoscut pe proaspatul ei sot, Justin Howell (34 de ani) in timp ce filmau pentru serialul ”Halo”.

Justin a fost dublura lui Chris Hemsworth in scenele mai dificile pentru “Thor: Love and Thunder” and “Extraction 2”, potrivit IMDb.

 

”Nu e usor sa fii cascador, dar noi lucram in acelasi domeniu, deci stim care sunt provocarile”, a declarat Aurelia pentru SWNS. Aceasta nu a lucrat dintotdeauna ca dublura. La 18 ani, termina cursurile unei scoli culinare din sudul Frantei. Dupa trei, s-a gandit ca artele martiale ar ajuta-o mai mult in viata.

Astfel, si-a luat centura neagra in  taekwondo si este priceputa cand vine vorba de judo, karate si box.

”Primul meu film a fost la Berlin, cand am dublat-o pe Karen Gillian in Gardienii Galaxiei 3”. Acum, Aurelia se bucura de casnicia cu Justin Howell.

Cat despre Charlize Theron (47 de ani), aceasta ar avea o relatie cu modelul Alex Dimitrijevic, in timp ce Chris Hemsworth (39 de ani) este casatorit cu Elsa Pataky (47 de ani) din 2010.

Articole din aceeasi categorie