08.08.2023
Iubitul Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la 57 de ani. Fotograful s-a luptat timp de 3 ani cu o boala grava, incurabila

Sandra Bullock trece prin clipe cumplite – Bryan Randall, barbatul despre care spunea ca e “dragostea vietii ei”, a decedat la 57 de ani, dupa 3 ani in care a luptat cu o boala cumplita. 

Barbatul suferea de scleroza laterala amiotrofica (SLA), o boala incurabila, cunoscuta si sub numele de boala Lou Gehrig. Aceasa este o afectiune neurologica rara care afecteaza neuronii motori - acele celule nervoase din creier si maduva spinarii care controleaza miscarea voluntara a muschilor. Muschii voluntari ne ajuta sa producem miscari precum mestecatul, mersul pe jos si vorbitul.

Sandra Bullock si Bryan Randall s-au cunoscut in 2015 si erau extrem de discreti in ceea ce priveste viata lor personala. Actrita are doi copii adoptati, unul in 2010 si altul in 2015, chiar la inceputul relatiei cu Randall, pe care ii cresteau impreuna.  Fotograful avea o fiica dintr-o relatie anterioara.

Influencerii au rabufnit in mediul online! Cazul Doinitei Prodan, care s-a stins din viata, nu i-au lasat indiferenti pe Gabriella Damir, Doina Danielean, Roman Burlaca, dar si altii - FOTO/VIDEO

Ultima oara, Sandra si Bryan au fost vazut in public impreuna in urma cu trei ani, la un eveniment privat. Desi vorbea extrem de rar despre viata ei personala, actrita a spus intr-un interviu ca Randall este “dragostea vietii ei” si faptul ca impreuna cresc doi copii este “cel mai frumos lucru”.
 

Boala de care a suferit Bryan Randall nu are remediu si progreseaza diferit in functie de pacient. Se asteapta ca persoanele cu SLA sa traiasca de la doi pana la cinci ani dupa ce simptomele se manifesta pentru prima data, desi 10% dintre bolnavi traiesc cel putin 10 ani. 

Articole din aceeasi categorie