29.11.2022
Un deceniu de seri perfecte! Artisti, prieteni si partenerii fideli au savurat dintr-o atmosfera de basm pe canapeaua din studioul O Seara Perfecta: „Atunci cand se aduna oamenii buni nu are cum sa nu iasa ceva frumos” - VIDEO

10 ani de cand „O seara Perfecta” este seara de seara in casele voastre cu invitati speciali, reportaje interesante, dar si povesti de viata impresionante. Cu aceasta ocazie emisiunea a sarbatorit un deceniu de seri perfecte alaturi de artisti, prieteni si partenerii nostri fideli. Canapeaua din studio s-a mutat intr-un local, acolo unde intr-o atmosfera de basm, rand pe rand au urcat invitatii nostri de 10. Cine au fost invitatii nostri, dar si cele mai frumoase momente de la eveniment, urmareste in reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta.

10 ani de „O Seara Perfecta” au fost marcati printr-o editie speciala alaturi de publicul, prietenii si parteneri. La 10 ani, alaturi au fost oameni de 10.

Jumatate din deceniul serilor perfecte a fost prezentat de Anisoara Loghin. De aproape cinci ani, seara de seara prezentatoarea va aduce cei mai spectaculosi invitati, cele mai interesante reportaje si povesti de viata.

„Sunt prezentatoarea care a gustat cel mai mult din serile perfecte. Invitatii au fost atat de diversi si interesanti, incat nu as putea gasi un singur calificativ. Daca totusi ar trebui, cred ca as spune - magici”, Anisoara Loghin, prezentatoarea emisiunii „O Seara Perfecta”. 

Culorile evenimentului au fost alb si auriu, iar invitatii au sclipit la propriu in tinute una mai spectaculoasa ca alta.

Canapeaua din studio s-a mutat intr-o noua locatie pentru o seara. De-a lungul serii, rand pe rand au urcat invitati nostri de zece.

Au dat totul din casa! Anisoara Loghin si Radu Ginsari au raspuns la cele mai provocatoare intrebari. Afla de la fotbalist ce il enerveaza cel mai mult la ea: „Sotia mea cand ma vede de dimineata, ma pune sa fac curat” - VIDEO

„Va urmaresc, mai ales cand sunt eu acolo. Sincer imi plac emisiunile voastre si cum s-ar zice, cand urmaresc o emisiune de-a voastra, seara mea este perfecta”, Iuliana Beregoi, interpreta. 

„10 ani au trecut ca o clipa. Parca numai ieri am fost si noi la primele intalniri cu gazda serilor perfecte. A fost nu atat de demult. Timpul trece atat de vertiginos, voi ati ramas la fel de tineri, jucausi, gazda din aceasta seara este superba. Felicitari, la mai multi si la mai mare, iar noi cu cantecele vom fi alaturi”, Martin Budurin, interpret.

In premiera, pe canapeaua „O Seara Perfecta” a fost campioana mondiala la lupte Anastasia Nichita alaturi de iubitul ei, luptatorul Valeriu Mircea.

Artisti, campioni, dar si specialisti de zece au fost alaturi de noi.

„Acum 10 ani deja imi incepusem cariera, eram foarte activ pe retelele sociale, deja administram un grup pe Facebook care in scurt timp a ajuns destul de mare, in care consultam absolut gratuit toti membrii grupului”, Mihai Stratulat, pediatru.

„Eu cand am venit prima data la emisiunea voastra, am venit cu mainile goale si mi-au spus: „pentru ce ai venit?””, Artiom Sevcenco, veterinar. 

Un moment special ne-a pregatit Andreea Cuciuc, care ne-a felicitat prin cantec.

„Imi place foarte mult atmosfera pe care o creati impreuna cu invitatii, imi plac interviurile, imi place divertismentul si momentele unice. Aveti cea mai buna emisiune”, Andreea Cuciuc, interpreta. 

Iar Daniela Burlaca si-a amintit momentul sau special de la „O Seara Perfecta”, cel in care a fost in postura de prezentatoare.

„Stiti ce imi placea cel mai mult, ca eu stiam ca sunt insarcinata, dar voi nu stiati. Mi-a placut ca toata lumea a avut incredere in mine, ca nu am incercat in niciun fel sa ti-o iau inainte, pentru ca stiam ca acolo este locul tau. Rodica era intotdeauna foarte receptiva si a zis ca sa ma simt bine, ca am toata libertatea”, Daniela Burlaca, actrita.

Primii protagonisti ai emisiunii „O Seara Pefecta” si-au amintit cu zambetul pe fata de acea experienta.

„A fost cel mai tare pescuit din viata mea si singurul”, Lorena Bogza, prezentatoare PRO TV. 

„Imi amintesc ca am prins cel mai mare peste atunci. A tau era mai mic cu un kilogram. Ne-au intrebat cand mai mergem la pescuit”, Vasile Advahov, instrumentist. 

A facut peste 20 de cursuri de pregatire a indragitului desert - macarons. Angela Oprea este gata sa-si dezvaluie toate secretele in cadrul unui master class online care va fi lansat in curand: „E important cand gasesti omul potrivit, la momentul potrivit” - VIDEO

Unii invitati ne-au facut promisiuni.

„Promit ca o sa vin de fiecare data cand o sa pot”, Pave Stratan, interpret. 

Interpreta Geta Burlacu a incantat cu un minunat recital.

In cei 10 ani, O Seara perfecta a unit destine...

„La prima mea filmare l-am cunoscut pe Dumitru. Am cunoscut multi oameni, insa unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea l-am intalnit la O Seara Perfecta. O Seara Perfecta a unit doua destine”, Iuliana Maranciuc, prezentatoare PRO TV. 

... si a fost alaturi de artistii nostri in cele mai importante momente din viata lor.

„Si am gatit, si am nascut copii, si i-am crescut, si i-am externat. Absolut totul am facut cu voi. Si chiar ma leaga amintiri frumoase, si nu pot sa cred ca au trecut 10 ani de zile, practic o viata, o activitate intensa a mea ca si interpreta si a voastra ca si televiziune aici la noi in Moldova”, Tatiana Heghea, interpreta. 

Totodata, datorita emisiunii, cei de acasa au aflat secrete din viata vedetelor.

„Foarte multe interviuri haioase, in rol principal cu Alexandra Stefanet. Cele mai multe secrete aici le-a zis, la O Seara Perfecta. Amintiri frumoase, amintiri unice, de fapt pentru ca si voi sunteti deosebiti. Si atunci cand se aduna oamenii buni nu are cum sa nu iasa ceva frumos”, Cornelia Stefanet, interpreta. 

Dupa o pauza de doi ani, concertul de caritate in memoria lui Adrian Paunescu, organizat de fotbalistul Radu Ginsari, vine cu cea de-a 6-a editie: „Aceasta familie chiar are nevoie de ajutor...” - VIDEO

Artistii nostri ne iubesc, ne urmaresc, iar uneori se mai si supara pe noi.

„Da. Noi nu suntem mult suparati”, Vasile Advahov, instrumentist. 

„Eu niciodata nu m-am suparat. Poate voi v-ati suparat pe mine, ca am intarziat la emisiune”, Igor Cuciuc, interpret. 

„La inceput, cand eram la inceput de cale, eram suparata pe redactia Perfecte, pentru ca faceau niste titluri mai cancan, dar eu sunt o femeie asa mai gospodina, cu trei copii. Incercam sa ma supar, dar nu mi-a reusit pana la urma”, Tatiana Heghea, interpreta. 

Pe parcursul serii am admirat cateva prezentari de moda, de la rochite pana la blanuri.

Petrecerea a culminat cu un tort spectaculos, iar invitatii au avut ocazia sa cunoasca intreaga echipa „O Seara Perfecta”.

Articole din aceeasi categorie