29.11.2022
Au dat totul din casa! Anisoara Loghin si Radu Ginsari au raspuns la cele mai provocatoare intrebari. Afla de la fotbalist ce il enerveaza cel mai mult la ea: „Sotia mea cand ma vede de dimineata, ma pune sa fac curat” - VIDEO

Invitatul din cadrul emisiunii O Seara Perfecta ar putea sa fie ori prea cuminte, ori sa-i dea batai de cap Anisoarei Loghin. Este vorba de sotul ei - fotbalistul Radu Ginsari. 

Anisoara Loghin l-a provocat pe sotul ei sa joace intr-un joc „Spune totul sau mananci iute”. Ei trebuiau sa citeasca pe rand cate o intrebare, care era sigilata, in gand, si sa raspunda la ea in voce. In cazul in care nu le place intrebarea, trebuiau sa manance ceva iute. 

Cine gateste mai bine, mama sau sotia?: „Sotia. Mama scuze. Noi acum mancam mai sanatos, nu ca tu nu gatesti gustos, doar ca e putin mai grasut”, Radu Ginsari, fotbalist. 

Cat costa masina ta?: „Nu stiu, e cadou de la sot. Sincer va zic. Nu am platit niciun ban”, Anisoara Loghin, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta.

Simte spiritul si magia sarbatorilor de iarna! Cleopatra Stratan, impreuna cu Edward Sanda, Codruta Filip si Valentin Sanfira au lansat un colind: „Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori” - FOTO/VIDEO

La ce te-ai uitat prima data cand ai vazut-o pe Anisoara Loghin, la sani sau fund?: „Sani, fund nu avea”, Radu Ginsari, fotbalist. 

Daca sotia ta ramane cu un barbat pe o insula, cu cine i-ai permite sa ramane, cu Johy Davis sau Anatol Melnic?: „Cu Johy Davis, pentru ca nu il consider de mascul si nu cred ca s-ar da la sotia mea. Eu am ales dintre ei. Melnic mi se pare mai mascul, mai facut”, Radu Ginsari, fotbalist. 

De cine iti place mai mult din trupa Akord, Igor Sirbu sau Eduard Malareu?: „De Igor Sirbu, pentru ca de el ma leaga mai multi ani, desi Eduard tot e simpatic”, Anisoara Loghin, prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta.

Ce te enerveaza cel mai mult la sotia ta, ca o face pe desteapta sau ca te pune sa faci curat?: „Ca o face pe desteapta uneori. Mie imi place sa fac curat, eu fac curat. Sotia mea cand ma vede de dimineata, ma pune sa fac curat. Sambata, cand eu vreau sa ma odihnesc”, Radu Ginsari, fotbalist. 

Imagineaza-ti ca exista doar trei femei pe pamant, cu cine l-ai lasa pe Radu sa se insoare, cu Dianna Rotaru, Tany Vander sau Natalia Gordienko?: „Cu Dianna Rotaru. O sa-ti fie zilele mai interesante”, Anisoara Loghin.

Cat costa masina ta?: „25-26 de mii de euro”, Radu Ginsari, fotbalist. 

Chiar daca ambii sunt luptatori, in casa lor predomina armonia! Luptatoarea Anastasia Nichita - in premiera la TV alaturi de iubitul sau: „El a fost cel care m-a sustinut cel mai mult inainte de a pleca la campionatul mondial” - VIDEO

De la ce primesti placere mai mult, de la un gol marcat sau de la o partida buna de sex?: „De la un gol marcat. Golul marcat dureaza mai mult decat o partida de sex”, Radu Ginsari, fotbalist. 

Daca ai avea ocazia sa ai cele mai bune locuri la Campionatul Mondial de Fotbal, acesta fiind in aceeasi zi cu ziua de nastere a sotiei tale iubite, ce ai alege?: „Ziua de nastere a sotiei mele iubite. Fotbal o sa mai fie, dar zile de nastere a sotiei nu se mai stie”, a spus intr-un final Radu Ginsari. 

Articole din aceeasi categorie