29.11.2022
A facut peste 20 de cursuri de pregatire a indragitului desert - macarons. Angela Oprea este gata sa-si dezvaluie toate secretele in cadrul unui master class online care va fi lansat in curand: „E important cand gasesti omul potrivit, la momentul potrivit” - VIDEO

Un cadou perfect pentru sarbatorile de iarna pot fi niste cutii cu macarons-uri de la patiseria „Lucci Cake”. Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Angela Oprea care a mentionat ca in curand va lansa un curs online de pregatire a acestor bunatati.

Acum cateva zile a avut loc un curs, in cadrul caruia Angela Oprea a avut ocazia de a invata si alti doritori, arta pregatirii unor macarons-uri ca la carte. Intrebata cum s-a desfasurat master class-ul, Angela a raspuns: „De ieri seara plang de emotii pozitive. Au fost invitate eleve pe care eu le-am invatat si au rezultate frumoase. Au fost invitate fete care isi deresc sa invete sa prepare un macarons perfect. Nu este neaparat sa fii patiser, Andreea de exemplu este clasa a X-a.”

Ea ar putea conduce Coreea de Nord. Cati ani are fiica dictatorului Kim Jong-un

Desi aceste deserturi arata ca niste bijuterii, unii zic ca le plac, iar altii mai putin. Angela Oprea, care este de profesie patiser al companiei „Lucci Cake” este de parere ca unor persoane nu le plac macarons-urile deoarece nu le-au gustat pe cele care sunt pregatite calitativ. „Este vorba despre calitate. Clientele care cumpara macarons-ul facut de mine ele zic: „Eu nu le iubeam, iar acestea se topesc in gura”. Multe fete care au gustat macarons-uri de la mine vor sa invete curs de pregatit macarons. Nu neaparat pentru a face bani, dar pentru casa, pentru a face un cadou.”, a mentionat aceasta.

O Seara Perfecta a fost una dintre primele emisiuni TV la care a fost invitata! Afla de la Iuliana Beregoi care a fost cel mai memorabil moment pe care l-a trait in platou: „O sa ramana cu siguranta in mintea mea” - VIDEO

Daca vrei sa deosebesti un macarons perfect de unul facut de un amator, Angela a explicat care este diferente dintre ele. „In primul rand, cand iei macarons-ul in mana, fustita care merge imprejur trebuie sa fie dreapta, crescuta. Interiorul la cochilie trebuie sa fie plin, ganasul trebuie sa fie pus frumos. Tu cand te iuti la el il deosebesti si intelegi ca acesta este macarons perfect. Cel din comert se farama, este uscat in gura.”

Chiar daca ambii sunt luptatori, in casa lor predomina armonia! Luptatoarea Anastasia Nichita - in premiera la TV alaturi de iubitul sau: „El a fost cel care m-a sustinut cel mai mult inainte de a pleca la campionatul mondial” - VIDEO

Angela a explicat si care sunt cele mai intrebate tipuri de macarons procurate de la patiseria „Lucci Cake”. „Am facut macarons oreo, macarons tiramisu. In spatele acestor arome si acestor ganasuri exista multa filosofie, dar mi-am dat straduinta. Cu mare dragoste ma sustin toti, si fiica si ginerele si sotul. Trebuie sa il gusti ca sa-ti apara pasiunea pentru acest desert. Toate sunt preferate. Cele mai intrebate sunt mango-maracuja, oreo, tiramisu, dublu caramela.”

In curand Angela Oprea va lansa si un curs online de pregatire a macarons-urilor. „E important cand gasesti omul potrivit, la momentul potrivit, sa dai informatia care trebuie.”

Articole din aceeasi categorie