29.11.2022
Dupa o pauza de doi ani, concertul de caritate in memoria lui Adrian Paunescu, organizat de fotbalistul Radu Ginsari, vine cu cea de-a 6-a editie: „Aceasta familie chiar are nevoie de ajutor...” - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost invitat sportivul Radu Ginsari, sotul prezentatoarei Anisoara Loghin. Fotbalistul a venit cu vesti bune, caci in acest an el revine cu cea de-a 6-a editie a concertului caritabil „Si totusi exista iubire...”. Mai multe detalii despre eveniment, dar si cui vor fi redirectionati banii colectati, afla in interviul de mai jos. 

„Am inteles ca vei fi in curand mama, insa eu voi sta cu ei. Stau eu acum cu Raul. Pentru mine e o fericire. Voi fi tata de baiat si fata. Este foarte important sa mentinem ritmul acesta. Am ales un nume pentru fetita, sa-l spun? De fapt, nu l-am ales, caci sotia mea e mai capricioasa. Vom lua decizia impreuna, dar dupa cum noi nu putem lua decizii impreuna, cred ca va avea un nume dublu”, a spus Radu Ginsari. 

Totusi, Radu a venit la emisiune cu un prilej frumos. Dupa doi ani de pauza revine concertul pe care il organizeaza sportivul. „„Si totusi exista iubire...” - un concert caritabil. Vine cu a 6-a editie. Pe timp de pandemie l-am pus pe stop. E in memoria lui Adrian Paunescu. Va fi proza si poeziile lui Paunescu. Vor fi artisti dragi noua, artisti care sunt sigur ca vor face spectacol pe scena. Ne dorim mult ca acest concert sa continue”. 

Chiar daca ambii sunt luptatori, in casa lor predomina armonia! Luptatoarea Anastasia Nichita - in premiera la TV alaturi de iubitul sau: „El a fost cel care m-a sustinut cel mai mult inainte de a pleca la campionatul mondial” - VIDEO

Pana acum, concertul era organizat la Filarmonica Nationala. Acum insa, a fost un pic mai greu sa gaseasca o noua locatie pentru acest spectacol. „Concertul va avea loc la Teatrul Fara Nume. Da, a fost greu sa gasesc un loc, pentru ca acest concert este in primul rand despre vanzarea de bilete, pentru ca banii colecatati vor fi donati. Si cu cat sala este mai mare si mai putin costisitoare pentru a o brona, este mai bine pentru mine, pentru organizator. Nu as vrea sa depaseasca profitul care il facem din vanzari de bilete. Toti banii colectati se vor redirectiona familiei alese”. 

In cadrul spectacolului se va canta muzica folk, un gen de muzica mai deosebit de altele, pe care nu toti interpretii il pot canta. „Noi avem foarte multi artisti folk. Toti artistii renumiti au cantat si canta in continuare muzica folk. Si acei de estrada la fel au cantat astfel de muzica. Bine, pe poeziile lui Paunescu poate mai putini au cantat. Sunt multe piese cunoscute, care ne reprezinta pe noi ca moldoveni. In cadrul concertului vor canta Patrik Hanganu, Mircea Zgherea, Vali Boghean, Ion Rata. Va veni si Catalin Josan, care nu a mai fost pana acum la noi”. 

Simte spiritul si magia sarbatorilor de iarna! Cleopatra Stratan, impreuna cu Edward Sanda, Codruta Filip si Valentin Sanfira au lansat un colind: „Avem nevoie de energie si voie buna in prag de sarbatori” - FOTO/VIDEO

„Biletele se vand bine. Toti de la teatru au spus ca s-au vandut chiar foarte bine. Bine, deja concertul are un nume si oamenii care au mai fost, vin. Biletele anul acesta sunt mai scumpe pentru ca aici sunt mai putine locuri. Vrem sa ajutam familia respectiva, sa aiba parte de mai multi bani. Vin interpreti care daca mergi la concertele lor solo, achiti dublu”. 

„E sufletul meu pe tava”! Dara a lansat o noua piesa din cadrul albumului sau „Ruleta”. Vezi cat de bine suna „Bratele demo”, dar si cat de original este videoclipul - VIDEO

In acest an, banii colectati se vor dona unei fetite in varsta de opt ani, pe nume Victoria. „Fetita are sindromul down. Ea locuieste cu mama sa, Nadejda, intr-o camera dintr-un camin, care nu le apartine pana la urma. Pana a o alege, eu am vazut mai multe familii, caci noi in Moldova avem multe. A fost foarte greu sa iau o decizie. Aceasta familie chiar are nevoie de ajutor, caci pe langa sindromul down, fetita are si un viciu cardiac, care nu-i permite sa duca o viata care pot merge la o scoala, o gradinita speciala. Ea are nevoie de o interventie. Aceasta interventie se face gratuit in Romania, insa pana a ajunge acolo ea are nevoie de mai multe chestii. Trebuie sa-i cumparam un aparat special, dupa, mai are nevoie de o interventie. Speram treptat, treptat sa o ridicam in picioare. Ei traiesc din banii pe care ii primeste fetita pentru gradul ei de invaliditate si deja banii mamei, pe care ii primeste ca asistenta fetitei. Pe langa asta ei nu au casa lor. Am o cunostinta care ma ajuta sa aleg astfel de cazuri, am vorbit cu el sa-i gasim un loc de trai, macar temporar. Ceea ce m-a sensibilizat tare, a fost faptul ca aceasta fetita nu vorbeste, dar intelege. Este foarte empatica, mi-au dat lacrimi cand am mers la ea. Ea nu poate dormi culcata, doar sa sta asezata, pentru ca daca se culca, acest viciu cardiac o poate sufoca”. 

Articole din aceeasi categorie