12.09.2022
Un bucatar iscusit, un sot iubitor si un tata grijuliu! Asa il vedem pe Petru Chicu in afara ecranelor TV, la el acasa: „Cred ca este un gospodar in tot sensul cuvantului” - VIDEO

Il vedem in fiecare duminica la emisiunea „Gusturile se Discuta”, acolo unde da nota invitatilor, de aceasta data insa il descoperim pe Petru Chicu... altfel. Fara sort, descult printre legumele si fructele pe care le cultiva acasa la el, alaturi de cei 3 copii si sotia sa. Mai mult, la gospodaria sa, bucatarul mai are un catel si doua pisici, de care tot el are grija. Ce am mai descoperit acasa la Petru Chicu, dar si ce vis si-a relizat recent cheful - https://grill-market.md/, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Nu cam de toate avem, insa necesarul pe care il consumam zilnic il gasim in gradina. Mai da Doamne sa mai acord timp acestei gradini. Gasim aici si o rosie, si un ardei. Avem si porumb”, Petru Chicu, bucatar sef.  

Acum ca am cules toate cele necesare din gradina lui Petru si ne-am apucat de gatit in curtea casei, acolo unde bucatarul si-a instalat ultima achizitie de pe https://grill-market.md/ - un grill pe care si l-a dorit mult.

„Aceasta carne are nevoie si de putin sare, piper si ulei, ca sa nu sa se lipeasca de gratar. Totodata uleiul ajuta la incalzirea concomitenta a suprafetii carnii. Asta este specificul meu. Am lucra intai cu carne, apoi cu pestele, ca sa nu duc mirosul de la peste la carne. Pestele are nevoie de sare si piper”, Petru Chicu, bucatar sef. 

Lia Taburcean a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Artista a recunoscut ca va avea un baietel, iar numele sau va fi unul religios: „Deja o sa trebuiasca sa-l fac si pe al treilea, ca sa nu fie cu pereche” - VIDEO

Gateste la restaurantul pe care il administreaza, gateste la emisiunea „Gusturile se Discuta”... gateste si acasa.

„Atunci cand urma sa ma casatoresc cu el toti imi spuneau sa nu ma bucur, pentru ca bucatarii nu gatesc acasa. Uite ca el a fost exceptie, el este bucatarul care gateste, lui ii place asta. Eu cumva m-am dezvatat sa gatesc, pentru ca de fiecare data el imi zicea sa faca el tot”, Nadejda Chicu, sotia. 

„Cel mai tare imi plac clatitele”, Maxin Chicu, 10 ani. 

Este un bucatar de succes, dar la fel de bine se descurca si in fata camerelor de luat de vederi. Chiar daca televiziunea a fost o provocare la inceput, acum combina perfect cele doua pasiuni.

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

„Colegii mei, Dianna si Anatol nu ma incurca, dimpotriva, ma fac sa zambesc. Sunt destul de amuzanti si imprevizibili”, Petru Chicu, bucatar sef. 

Partea frumoasa este ca la emisiunea „Gusturile de Discuta”, alaturi de colegii sai, Petru are parte de o multime de momente amuzante.

La 23 de ani de Pro tv, Petru isi aminteste ca la 23 de ani, el era un visator cu planuri mari de viitor.

„La 23 de ani, la mine multe lucruri s-au intamplat in viata. Una dintre ele a fost cariera mea sportiva, la care eu pana la urma nu am ajuns unde doream sa ajung. Atunci erau alte timpuri. Aveam planul de a deveni campion si de a ma casatori, de a avea o familie”, Petru Chicu, bucatar sef. 

Nadejda se considera o femeie norocoasa avand un sot priceput la toate.

Unde-s doi, puterea creste! Afla de la modelul Giovanni Cretu cum poti face un antrenament in cuplu, in care efectuezi exercitii simple, dar foarte eficiente: „Trebuie permanent sa vrem sa crestem” - VIDEO

„Cred ca este un gospodar in tot sensul cuvantului. Chiar si cand am construit casa, el a angajat echipele, el evalua totul, monitoriza. Cumva eu am scapat de tot, i-am cedat lui aceasta parte”, Nadejda Chicu, sotia. 

Iar la cei 23 de ani de PRO TV, Chicu ne ureaza... „La multi ani ProTV”.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie