12.09.2022
Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

Aliona Moon ne indeamna s-o iubim asa. „Iubeste-ma asa” se numeste noua piesa cu care interpreta sparge gheata dupa ceva anisori. Aliona a fost noua invitata a emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata de catre Anisoara Loghin, unde a disparut, Aliona a raspuns: „Am prins la forta, am tot scris, am incercat sa ma descopar mai mult si uite ca ceva, ceva s-a reusit. Am facut ca si inainte ore de canto cu copiii si nu doar. Am lucrat asupra mea destul de mult, am incercat sa vad ce mai pot. Am fost in cautare de oameni cu care s-a lucrez in studio. Mi s-a intamplat foarte rar sa ma inteleg cu cineva din punct de vedete muzical.”

Aliona a mai recunoscut ca a semnat un contract cu o casa de discuri din Moldova. „Este o experienta noua care deocamdata imi place. Vedem ce urmeaza. Cand lucrezi pe cont propriu este destul de greu.”, a spus interpreta.

Meghan si Harry vor sa isi aduca copiii in Anglia. Cu cine stau Archie si Lilibet acum in America

In perioada in care nu a lansat piese noi, Aliona Moon sustine ca a avut suisuri, dar si coborasuri. „Mi-a fost destul de greu mai ales ca am trecut prin niste momente mai grele cu vocea, am avut o problema la gat. Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente. Am trecut prin asta destul de greu. Mai plangeam, repetam acasa. Dar sa stii ca asta m-a incurajat sa incerc si sa cant altfel.”, a mentionat artista.

In noul sau clip, interpreta este mai senzuala decat de obicei. Intrebata daca se simte asa mai comod, aceasta a raspuns: „Ma simt bine, mie imi place ce am vazut.”

Piesa a fost scrisa de Dara, iar clipul a fost regizat de Roman Burlaca. „Eu stiu ca se vorbeste ca nu este intr-atat de usor sa te intelegi cu el, dar iata ca ne intelegem bine. Nu stiu, vedem cum e mai departe.”, a spus Aliona.

Antrenorii, cuceriti de aparitia si timbrul moldovencei Mihailinei Moisa: "Esti foarte interesanta ca voce!" - VIDEO

Articole din aceeasi categorie