12.09.2022
Unde-s doi, puterea creste! Afla de la modelul Giovanni Cretu cum poti face un antrenament in cuplu, in care efectuezi exercitii simple, dar foarte eficiente: „Trebuie permanent sa vrem sa crestem” - VIDEO

Daca unii viseaza sa mearga in vacanta in Dubai, modelul Giovanni Cretu care este stabilit de ani buni in Dubai, isi face neaparat timp in fiecare an pentru o vacanta acasa, in Moldova. Indiferent unde s-ar afla, sportul este prezent zilnic in viata lui, dovada fiind forma fizica de invidiat pe care o demonstreaza modelul. Reporterul nostru Iulia Deliu a mers cu Giovanni la un antrenament de cuplu, iar ce a iesit, aflam din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

In familie sau in cuplu, sportul este cel mai frumos. Daca mergi la aceeasi ora impreuna cu iubitul sau partenerul tau, neaparat trebuie sa experimentezi acest tip de antrenament. 

„Astazi o sa facem elemente usoare, exercitii simple si eficiente pentru toate grupurile de muschi”, Giovanni Cretu. 

Antrenamentul in cuplu a inceput cu o serie de exercitii pentru abdomen. Asa cum eu ajung mai rar pe la sport, Giovanni a ales pentru mine o serie de exercitii simple.

Lia Taburcean a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Artista a recunoscut ca va avea un baietel, iar numele sau va fi unul religios: „Deja o sa trebuiasca sa-l fac si pe al treilea, ca sa nu fie cu pereche” - VIDEO

„Facem careva exercitii de incalzire pentru abdomen. Acest exercitiu ne ajuta sa avem un abdomen tonifiat. De asemenea, o sa-ti demonstrez niste exercitii care ne ajuta sa avem un corp tonifiat. Deci putem mari temperamentul unui exercitiu simplu si va fi foarte eficient. Putem dezvolta atat rezistenta, cat si muschii practic de pe tot corpul”. 

„Acum o sa incercam sa facem un exercitiu impreuna, pentru muschii peptorali. O sa lucram impreuna si vedem ce ne iese”. 

Antrenamentul in cuplu poate fi si foarte distractiv, in special atunci cand servesti drept greutate pentru executarea unui exercitiu.

 „O sa facem acum un exercitiu pentru picioare, pentru dezvoltarea membrilor. Tu vei fi in calitate de greutatea mea”.

Iar la final, Giovanni a pregatit un exercitiu din crossfit, folosind greutati. 

„O sa facem un exercitiu pentru dezvoltarea muschilor superiori”, Giovanni Cretu. 

„La moment eu sunt singur, practic toate antrenamentele le fac singur. Stiu ce imi trebuie, stiu partile mele slabe, stiu ce trebuie sa lucrez, unde trebuie sa lucrez in general. Este foarte greu sa te descoperi insusi pe tine, caci fiecare organism este diferit. Fiecare organism lucreaza diferit si trebuie sa gasim acea nuanta, unde trebuie sa ne ajutam”. 

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

Mai mult de 11 ani de zile, Giovanni duce un mod de viata sanatos. „Luand in consideranta ca eu am fost la liceul de cadeti, am fost in Franta in forte speciala. Insusi activitatile mele sunt intr-un mod sanatos. Nu as spune ca sunt motivat, motivatia dispare, este de scurta durata. Cel mai important este disciplina. Trebuie permanent sa vrem sa crestem”. 

Giovanni locuieste in Dubani, insa vine adesea si in Moldova. „Ma ocup cu dezvoltarea personala. Am mai multe domenii, atat in modeling, cat si in sport. Am si contracte private, sunt in careva servicii secrete si nu pot deschide parantezele”. 

Articole din aceeasi categorie