20.04.2022
Un bucatar din Ucraina, Hector Jimenez Bravo - critica in partea vedetelor din Rusia: „Datoria voastra fata de public este de a spune adevarul”

Bucatarul sef a explicat de ce unele vedete din Rusia nu vorbesc despre razboiul din Ucraina si sustin politica autoritatilor ruse. 

Columbianul Hector Jimenez Bravo locuieste si munceste de mult timp in Ucraina, iar intr-un interviu, bucatarul a recunoscut ca se simte complet ucrainean si este gata sa apere interesele acestei tari.

Pe langa voluntariat, Hector duce un razboi informational pe retelele de socializare.

Cine sunt „superfanii” lui Putin care incearca sa promoveze imaginea liderului rus pe Facebook - FOTO

Pe pagina sa de Instagram, specialistul in culinarie si-a exprimat parerea despre vedetele ruse care nu spun nimic in legatura cu razboiul din Ucraina. 

„Recunoasterea este o responsabilitate! Ati vrut sa deveniti cunoscuti? Ati devenit? Atunci ca rugam sa va asumati responsabilitatea de a spune lucrurilor pe nume. Sau inca nu ati inteles ca asta este datoria voastra fata de publicul vostru?”, a scris bucatarul. „Ce s-a intamplat cu elita poporului rus? Le este frica sau nu au suficienti creieri pentru a intelege ce se intampla?”. 

Ce a patit o femeie din Moscova cu nume identic cu cel al soacrei lui Volodimir Zelenski

Potrivit lui Jimenez Bravo, acum vedetele din Federatia Rusa sunt impartite in trei categorii: prima - cei care au ales sa taca de frica, a doua - propagandistii si a treia - cei care inca nu inteleg ce se intampla.

„Vedetele nu pot tacea. Ele trebuie sa explice oamenilor ca atacarea unei tari straine, bombardarea oraselor, violare si uciderea civililor sunt niste actiuni josnice si urate. Este o bestialitate. Nici nu stiu ce este mai rau: sa fii prost, corupt sau sa fii un om rau? Oricum, toti vor fi trasi la raspundere. Cineva deja este, altcineva va intelege in curand care este pretul tacerii sau al sprijinului razboiului. Cum e tara, asa sunt si oamenii”, a spus Hector.

„Avea sansa sa fie purtatorul de cuvant al adevarului, dar a preferat sa isi schimbe pozitia..”. Ce spune prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina despre Ksenia Sobchak si ce a dezamagit-o in mod special - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie