20.04.2022
Ce a patit o femeie din Moscova cu nume identic cu cel al soacrei lui Volodimir Zelenski

Olga Vitalievna Kiasko stie de mult ca are acelasi nume cu cel al soacrei presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, insa nu s-a gandit niciodata ca ar putea sa aiba probleme din acest motiv.

De curand, presupusi jurnalisti pro-Kremlin au inceput sa-i bata insistent la usa si este cautata de tot felul de personaje dubioase. „Incep sa ma tem pentru siguranta mea, desi nu ma pierd usor cu firea”, a declarat Olga -care spune ca nu are rude in Ucraina - pentru site-ul Mediazona, citat de The Moscow Times.

Femeia de 53 de ani a spus ca primul semnal de alarma a venit in urma cu o saptamana, cand vecinii i-au trimis imagini de pe camera de supraveghere cu doi barbati care intrebau un alt vecin despre „Olga Vitalievna Kiasko”.

Olga nu-i cunoaste pe cei doi. Mai tarziu, in aceeasi zi, a aflat ca un post tv pro-Kremplin, Tsargrad, a difuzat o „investigatie” a bloggerului Serghei Zergulio Koliasnikov care sustine ca a descoperit proprietati legate de familia Zelenski in suburbiile Moscovei. Aceste proprietati includ un apartament „inregistrat pe numele soacrei lui Zelenski”, respectiv Olga Vitalievna Kiasko.

Troleibuzul a devenit gazda celui mai asteptat eveniment! Vezi ce „nebunie” i-au organizat cei mai apropiati oameni ai lui Gabriel Nebunu de ziua lui: „N-am cuvinte...” - VIDEO

Cei doi barbati au mai fost si la un apartament din Moscova unde Olga este inregistrata oficial, dar in care nu locuieste in prezent.

Olga a mai spus ca ancheta respectiva a ignorat detalii cheie care dovedesc clar ca ea si soacra lui Zelenski nu sunt una si aceeasi persoana.

„Faptul ca soacra lui Zelenski s-a nascut in 1953, iar eu m-am nascut in 1965, nu a fost evidentiat”, a spus ea pentru Mediazona. „Se creeaza o poveste falsa despre mine. Probabil ca cei de la care a inceput stiu foarte bine ca eu nu sunt soacra si nu am nicio legatura cu ea.

Povestea a luat o mare amploare online, pentru ca influenceri pro-Kremlin au distribuit-o masiv. Olga este ingrijorata acum ca ar putea fi arestata pe baza unei identitati gresite.

Jessie J are o noua relatie, la cateva luni de cand a pierdut o sarcina. Cine este barbatul cu care a fost fotografiata sarutandu-se - FOTO

„Mi-e teama ca as putea deveni parte dintr-un fel de plan”, a spus ea, adaugand ca a participat la Moscova la proteste anti-razboi.

Articole din aceeasi categorie