20.04.2022
„Avea sansa sa fie purtatorul de cuvant al adevarului, dar a preferat sa isi schimbe pozitia..”. Ce spune prezentatoarea ucraineana Masha Efrosinina despre Ksenia Sobchak si ce a dezamagit-o in mod special - FOTO

Potrivit prezentatoarei TV Masha Efrosinina in primele trei zile de razboi Ksenia Sobchak a transmis stiri obiective, dar si-a schimbat foarte repede pantofii si a „cantat” asa cum i s-a dictat. Potrivit ei, totul pentru ca ii era frica sa nu-si piarda milioanele.

Prezentatoarea TV ucraineana Masha Efrosinina a recunoscut ca Ksenia Sobchak a lucrat ani de zile la imaginea sa de „cel mai obiectiv jurnalist din Rusia”. Este una dintre putinele colege care „a reusit sa-si aminteasca de 50 de ori in orice interviu ca este jurnalist”. Asa ca in primele zile ale razboiului din Ucraina ea a spus adevarul, dar si-a schimbat foarte repede opinia si pozitia.

Masha considera si are suficiente argumente veridice care spun ca pentru Sobchak bogatia nu est familia, oamenii sau copiii, ci cu siguranta banii. 

„Tot camuflajul ei era sa-si acopere incredibila sete de bani. Ea iubeste foarte mult banii. Iubeste luxul, opulenta. Ei chiar nu-i place sa plateasca pentru toate, asa ca face reclama la tot. Locul ei vulnerabil este prada.”, spune prezentatoarea. 

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

„In scurt timp, Sobchak si-a dat seama ca ar putea pierde toate contractele de milioane de dolari care o hraneau si a inceput sa transmita o altfel de informatie.” , a mai adaugat el.

„Pacat, a investit atata timp pentru a deveni atat de „obiectiva”. Si pentru ce? Ca sa iti schimbe imediat pantofii? Este cea mai mare prostie...”, a mai adaugat ea.

Mai mult ca atat, Masha Efrosinina considera ca Ksenia Sobchak avea sansa sa devina un purtator de cuvant al adevarului, dar ea a pierdut aceasta oportunitate.

Cine sunt „superfanii” lui Putin care incearca sa promoveze imaginea liderului rus pe Facebook - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie