04.02.2022
Un adevarat magician! Vezi ce cadouri de lux a facut Kanye West Juliei Fox si prietenelor sale - FOTO

Julia Fox a implinit 33 de ani. In cinstea acestui eveniment, noul sau iubit, Kanye, a organizat o mica petrecere, la care a invitat doar cele mai apropiate persoane. 

Actrita si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un renumit restaurant frantuzesc, desigur ca, in compania iubitului sau. Impreuna cei doi erau foarte fericiti si zambeau, iar acest lucru este foarte nefiresc pentru rapper. Kanye a stat doar alaturi de iubita sa. Atunci cand Julia a suflat in lumanarile de pe tort, el a imbratisat-o strans.

Kanye a oferit cadouri nu doar iubitei sale, dar si invitatilor. Rapperul a decis sa cadoneze fetelor genti Birkin. 

Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

Kanye West si Julia Fox nu sunt impreuna de mult timp. Actrita a vorbit recent despre cum a facut cunostinta cu rapperul. Kanye este in prezent in proces de divort cu Kim Kardashian. Ei s-au despartit acum un an, dar abia acum au decis sa divorteze oficial.

Viata este prea scurta pentru a avea un par neingrijit! Hairstylistul Daniela Ciornii-Ojoga iti spune ce alegeri fac moldovencele in materie de par, dar si cum sa obtii volumul si luciul perfect - FOTO

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

Articole din aceeasi categorie