04.02.2022
Are cea mai linistita vacanta de pana acum si ii place acest lucru. Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul povesteste cum este sa ai o vacanta pe Insulele Maldive - VIDEO

E frig, ne-am saturat de iarna. N-aveam decat sa asteptam si sa invidiem pe cei care au parte de temperaturi de 30 de grade, plaja, ocean si nuci de cocos. Cam asta e atmosfera pe care o traieste zilele acestea Olga Tapordei, moldoveanca care a cucerit Everestul.

Pana sa ajunga la destinatie, Olga recunoaste ca a fost nevoie de mult timp si multa rabdare. „Drumul a fost unul destul de anevoios pentru ca am avut o cursa amanata si din cauza ei am pierdut si alta cursa. Drumul chiar a fost greu, a durat mai mult de doua ori decat am planificat. Dar cum am spus mai devreme, asta a meritat absolut tot timpul si energia.”, a povestit femeia de afaceri.

Chiar daca de regula isi socheaza urmaritorii cu o calatorie mai periculoasa ca alta, de data asta Olga a ales insulele Maldive pentru a petrece o vacanta linistita. „Pentru prima data in viata avem o vacanta atat de pasiva. Atat de diferita si colorata. Vacanta asta a fost despre familie, placere, savoare si multa liniste si pace.”, a mentionat Olga Tapordei.

Medicul pediatru Mihai Stratulat considera spitalizarea copiilor cu COVID - 19 adesea inutila: „Majoritatea parintilor sunt speriati. Eu le recomand insa sa stea acasa si sa monitorizeze starea copiilor.” - VIDEO

Olga a adaugat ca se simte ca acasa deoarece are langa ea familia. „Simt ca am casa cu mine.”

Ca sa mai tulbure putin linistea Olga impreuna cu sotul sau si fiica au facut o plimbare cu vaporul. „Experienta pe vapor a fost una tare frumoasa. Aceste emotii sunt de neuitat.”, a povestit femeia.

Bananele si capsunele sau bicarbonatul de sodiu te pot ajuta sa-ti inalbesti dintii? Ce spune stomatologul Viorica Gutan despre cele mai intalnite mituri despre obtinerea unor dinti albi ca neaua - VIDEO

In Maldive iarna e si ea plecata in vacanta. „Este foarte cald aici, sunt treizeci de grade, dar nu stiu cat se simte.”

Pe langa mare si soare, insula este paradisul alimentelor exotice. „Mancam foarte multe fructe, ceea ce nu este sezonier la noi. Mancam foarte multe fructe, legume, Bogdan mananca carne, eu peste.”

Sunt impreuna de aproape 17 ani si viseaza sa isi vada nepotii si stranepotii! INTERVIU fara secrete cu Marina si Teodor Carnat: „Abia asteptam sa vedem cum va fi relatia noastra peste 50 de ani”

Articole din aceeasi categorie