08.04.2021
Un actor de la Hollywood a fost arestat pentru o frauda de 690 de milioane de dolari printr-o schema Ponzi

Un actor de la Hollywood, acuzat de fraudarea unor investitori cu 690 de milioane de dolari printr-o schema Ponzi, a fost arestat la Los Angeles, iar bunurile sale au fost confiscate, a informat Comisia pentru Bursa si Valori Mobiliare din SUA (SEC).

Zachary Horwitz, in varsta 34 de ani, cu numele de scena Zach Avery, este suspectat ca a solicitat timp de cinci ani investitii in compania sa frauduloasa, scrie Agerpres.

La 10 ani - in Playboy! Vedetele celebre care au pozat erotic fiind copile. Imagini interzise minorilor

Acesta pretindea ca achizitioneaza drepturile regionale de distributie a unor filme pe care le-ar fi revandut apoi unor difuzori importanti precum Netflix sau HBO pentru distribuirea in America Latina, a explicat procuratura din California intr-un comunicat.

In schimb, el si-a organizat compania, denumita 1inMM Capital, intr-un sistem piramidal Ponzi, o schema frauduloasa prin care a folosit banii unora pentru a-i plati pe altii si a-si finanta un stil de viata luxos, care a presupus, printre altele, achizitionarea unei resedinte in Beverlywood pentru suma de 6 milioane de dolari, a subliniat procuratura.

Barbatii care au acest tip de voce au mai multe sanse sa-si insele partenera, arata un studiu

Potrivit SEC, prin aceasta schema Ponzi, Horwitz a obtinut pana la 690 de milioane dolari de la victimele carora le-a promis o rentabilitate a investitiei de 35%.

Justitia din California sustine ca escrocheria vizeaza circa 227 milioane de dolari, care nu au fost inca rambursati.

Actorul, care a aparut recent in thrillere si filme de groaza precum "Trespassers", este acuzat de frauda si risca o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare.

Articole din aceeasi categorie