30.08.2024
Ultima piesă din albumul „Maturi”! Cum sună cântecul lansat de Kapushon și Valera Leovskii - VIDEO

Acum o zi, Kapushon și Valera Leovskii au lansat o nouă melodie: „Poate-n Viața Următoare”. 

„Avem tot albumul „MATURI” pe YouTube. Instrumentalul, ca și tot sunetul de pe acest album, îi aparține lui Roma Beats. Textele sunt ale lui Valera pe strofe și ale mele pe refren. Mulțumim pentru distribuiri, comentarii și aprecieri”, a notat Kapushon pe social media.

Irina Rimes încheie vara cu „Brumărelul”! Textul piesei este preluat din folclor - VIDEO

„Încă o piesă nouă de pe albumul nostru „MATURI”, de fapt, e ultima piesă de pe album. „Poate-n Viața Următoare” este deja pe canalul meu de YouTube”, a scris și Valera Leovskii în descrierea postării de pe pagina lui de Instagram.

Sfaturile care îți vor salva căsnicia! Cum să nu ajungi în pragul divorțului îți explică Elena Barbu - VIDEO

Comentariile de apreciere din partea fanilor nu au întârziat să apară:„Ceva nou de la Valera, dar obișnuit de la Kapushon, îmi place cântecul”, „Balsam pe suflet, e din viața pe care o trăim în timpuri digitalizate, vă ador!”, „Tristă și frumoasă piesa, sunteți bravo”.

Valera Leovskii și Kapushon au lansat împreună, în acest an, un CD care se numește „MATURI”.

Marin Crețu cu numele de scenă Kapushon, este un rapper din Republica Moldova. S-a născut pe 12 septembrie 1981 în satul Tigheci, raionul Leova. De la vârsta de patru ani a crescut în orașul Leova.

„Street Art Fest”, „Ziua Limbii Române” sau „Cină în livadă”! Ce activități îți poți planifica în weekend pentru a petrece timpul frumos - FOTO

Valera Leovskii este un interpret din Republica Moldova. Cea mai înaltă poziție în topurile muzicale pentru muzicieni pe care acesta l-a obținut a fost #9, iar cel mai prost loc în clasament este #498.

SURSĂ FOTO: Instagram/kapushon.official, valera_leovskii 

Articole din aceeasi categorie