30.08.2024
„Street Art Fest”, „Ziua Limbii Române” sau „Cină în livadă”! Ce activități îți poți planifica în weekend pentru a petrece timpul frumos - FOTO

În acest sfârșit de săptămână, orașul Chișinău devine epicentrul distracției și al culturii cu o serie de evenimente captivante. În cadrul unui articol marca perfecte.md, vezi ce activități îți pot marca sfârșitul verii.

1. Ziua Limbii Române la Butoiaș

Restaurantul Butoiaș te invită pe 31 august la ei, pentru a transforma Ziua Limbii Române într-o adevărată sărbătoare! Ei au pregătit ateliere creative, expoziții de artă și un concert de excepție. Mergi și împărtășește pasiunea pentru limba română!

2. Zilele Moldovei la Vara Vara Aquacity

Muzică moldovenească, dansuri și plăcinte ca la mama acasă! Petrece ultimele zile din vară cu cei de la VaraVara Aquacity! Mai poți merge mâine pentru a te bucura de tradițiile moldovenești.

3. Street Art Fest

Fie că ești un entuziast al artei urbane sau pur și simplu în căutare de distracție și inspirație, „Street Art Fest” este locul unde trebuie să fii! Organizatorii festivalului au pregătit o varietate de opere de artă realizate de artiști talentați din Chișinău, muzică, dans, dar și ateliere creative. Festivalul se va desfășura chiar în centrul Chișinăului, la data de 1 septembrie, pe strada Veronica Micle și începe la ora 11:00.

Irina Rimes încheie vara cu „Brumărelul”! Textul piesei este preluat din folclor - VIDEO

4. Concert Mark Stam

Petrece ultima vineri din acestă vară cu piese de nota 10! Mergi pe 30 august la cafeneaua „Versuri”, pentru a asculta cele mai frumoase piese de dragoste ale lui pe Mark Stam.

5. Rugby pe Plajă

În acest an, capitala Moldovei devine epicentrul rugby-ului pe plajă, găzduind unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale verii: Rugby Europe Beach Championship. Turneul va avea loc pe 31 august și 1 septembrie, oferind un spectacol de două zile de intensitate și talent pe nisip. 

6. Cină în livadă

Liniște, natură, muzică instrumentală live! Crâșma „Trei Fântâni” te invită la o cină în aer liber, locul și momentul potrivit pentru a uita de rutină.

7. La culesul poamei

Sâmbătă, 31 august, ia buna dispoziție cu tine și mergi la culesul poamei, la Pohrebea! Împreună cu cei de la Casa Părintească, veți stoarce struguri și veți servi must dulce!

Accesorii elegante, produse de skincare sau aventuri memorabile! TOP 8 idei de cadouri pe care le poți oferi unei femei - FOTO

8. Jazz la Butuceni cu Misha Grossu

Încheie săptămâna frumos și mergi la un concert de jazz în aer liber, la Butuceni! 30 august, vineri, la ora 20:00, poți fi învăluit de o stare profundă de bine, de relaxare și de plăcere auditivă.

9. Marea Dictare Națională, ediția a II-a

Celebrează Ziua Limbii Române și mergi la cea de-a doua ediție a Dictării Naționale, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Evenimentul este organizat sub egida Președinției Republicii Moldova și are drept scop sărbătorirea limbii române și promovarea vorbirii și scrierii corecte în rândul populației.

Articole din aceeasi categorie