30.08.2024
Irina Rimes încheie vara cu „Brumărelul”! Textul piesei este preluat din folclor - VIDEO

Irina Rimes continuă călătoria sa artistică cu o nouă lansare din albumul „Origini”. Este vorba despre piesa „Brumărelul”.

Melodia este inspirată din folclor, unde Brumărelul este un personaj legendar ce aduce toamna și iarna. Acesta este descris ca un tânăr palid, acoperit de brumă, care răspândește răcoare și frig în natură. 

În videoclipul piesei, Irina Rimes aduce acest personaj la viață, oferind o interpretare muzicală și vizuală fascinantă.

Muzica pentru „Brumărel” a fost compusă de: Irina Rimes, Mihai Cernea, Cristian Comaroni și Damian Rusu. Textul este preluat din folclor.

Deși piesa a fost lansată acum două zile, ea a ajuns deja în trending pe YouTube-ul moldovenesc, ocupând locul 29.

„Brumărelul e o doină veche și cu o poveste simplă, dar adevărată. E specific folclorului. Versurile doinei populare chiar interacționează în armonie cu melodia”, „Ce melodie, clip, coreografie, pur și simplu wow”, „Piele de găină de fiecare dată. Nu ne dezamagesti Irina! De aia o iubesc pe Irina, are o conexiune cu natura, animalele”, sunt câteva dintre mesajele de apreciere pe care le-a primit Irina Rimes după ce a lansat cântecul.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din Republica Moldova și România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

Articole din aceeasi categorie