03.10.2022
Si-au inselat partenerii intr-un mod rusinos. Cum au fost prinse in „flagrant”!

Desi nimeni nu s-ar fi gandit ca o vedeta ar putea insela, asta datorita faptului ca multe dintre acestea afiseaza o imagine de cuplu perfecta, se pare ca si ele au mai gresit in relatii. Iata care sunt acestea!

Jay-Z

Desi nu pare ca Jay-Z si Beyonce ar fi avut vreodata probleme in relatie, rapper-ul a recunoscut in cadrul unui interviu ca si-a inselat sotia, pe Beyonce, iar salvarea a fost terapia de cuplu, care i-a facut sa se inteleaga din ce in ce mai bine.

,,Trebuie sa supravietuiesti. Asa ca treci pe modul de supravietuire, iar apoi ce se intampla? Renunti la toate emotiile. Chiar si cu femeile te vei opri din a mai simti ceva, ca sa poti realiza din nou ca esti conectat.... In cazul meu totul a fost profund. De acolo au inceput sa se intample toate, de acolo si infidelitatea", a spus  Jay-Z in cadrul interviului cu jurnalistul Dean Baquet.

Prima imagine oficiala a noilor monarhi, alaturi de noii printi de Wales

Jude Law

Bona copiilor lui Jude Law, Daisy Wright, a vandut povestea aventurii cu actorul unui ziar britanic. Astfel, toata lumea a aflat cum Sienna Miller a fost inselata de catre partenerul sau de viata.

Jude Law nu a incercat sa nege, a recunoscut public ca a gresit, iar in relatia lui cu Sienna a urmat o avalansa de impacari si despartiri.

Este un mic invingator! Micutul Robert caruia i-a fost administrat cel mai scump vaccin din lume de 2 milioane de dolari, a implinit 3 anisori! Vezi cum si-a sarbatorit baietelul ziua de nastere - FOTO

Kristen Stewart

Actrita Kristen Stewart a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se saruta cu regizorul Rupert Sanders. Aceasta a declarat ca nu stie de ce a recurs la un astfel de gest, si i-a cerut scuze public iubitului sau, Robert Pattinson.

Articole din aceeasi categorie