02.10.2022
Este un mic invingator! Micutul Robert caruia i-a fost administrat cel mai scump vaccin din lume de 2 milioane de dolari, a implinit 3 anisori! Vezi cum si-a sarbatorit baietelul ziua de nastere - FOTO

Dupa vestea ca micutul Robert sufera de amiotrofie spinala, familia lui, prietenii si o multime de oameni cu inima mare si-au unit eforturile si au luptat ca baietelul sa primeasca o sansa la viata. Micutului i-a fost administrat cel mai scump medicament din lume - Zolgesma, cu un pret de peste 2 milioane de dolari. Micul luptator a implinit 3 anisori.

„La Multi Ani, scumpul nostru! Nu mi-ar ajunge vreodata cuvintele sa exprim cat insemni pentru mine.”, a scris mama baietelului, fotografa Irina Grabazei.

Din imaginile postate pe Instagram, se vede ca Robert a avut o petrecere pe cinste alaturi de familie si prieteni, iar bucuria din ochii mamei lui nu are margini. Baietelul sta pe picioarele lui, este bine si a crescut.

La doar o luna de viata, Robert a fost diagnosticat cu amiotrofie spinala - o boala genetica crunta, care omoara cei mai multi bebelusi pana la 2 ani. Pentru a putea fi salvat, baietelul a avut nevoie de cel mai scump medicament din lume - Zolgensma, injectia care a costat peste 2 milioane de dolari, suma de care ea a facut rost mobilizand un numar mare de oameni.

Anterior, in cadrul unui interviu oferit pentru Perfecte.md, Irina Grabazei a spus ca: „Cand citeam despre suma tratamentului, imi parea o gluma proasta si o bataie de joc in acelasi timp. Eram revoltata la inceput, inca sunt defapt, dar am incercat sa canalizez toata energia spre a gasi o solutie, indiferent de cat de greu si imposibil parea. Nu stiu daca mi-as fi iertat vreodata daca nu as fi incercat.”

Articole din aceeasi categorie