09.03.2022
Trei generatii de femei intr-un videoclip! Afla daca isi mai doreste Cornelia Stefanet copii, dar si ce ar face daca ar fi barbat pentru o zi - VIDEO

Mama de fetita! Cornelia Stefanet a lansat o piesa pentru toate mamele de fete. Despre „Fata Mea” a vorbit artista fiind invitata in platoul O Seara Perfecta.

Cornelia a recunoscut ca atunci cand a devenit mama a inceput sa simta in mod diferit 8 martie. De asemenea, aceasta a spus ca in primul rand cand vine aceasta zi, ea o felicita pe mama sa. „Pentru mine 8 martie inseamna mai intai de toate sa o felicit pe mama pentru ca atata timp cat suntem bine si avem parintii sanatosi evident ca nu poti sa te simt altfel decat un copil. De asemenea devenind mama simt si eu altfel de emotii in aceasta zi.”, a povestit artista.

Totodata Cornelia Stefanet a povestit cum se simte emotional in contextul razboiului din Ucraina. „Cred ca cu totii deja de o saptamana si ceva, aproape doua traim intr-o altfel de lume si chiar daca nu este aici la noi razboiul il simtim de parca ar fi. Toti sunt speriati. Primele zile nu ma puteam aduna, nu puteam sa fac nimic. Plangeam intruna si nu intelegeam cum dupa doi ani de pandemie in care chiar am stat departe unul de altul si acum a venit si aceasta. Nu pot fi descrise aceste tari, ele pot fi doar traite si simtite.”

Interpreta a povestit ca nu era sigura daca merita sa lanseze o piesa de Ziua Internationala a Femeii, insa pana la urma considera ea ca a facut alegerea corecta. „Am stat mult sa ma gandesc daca sa lansez aceasta piesa si acest videoclip, dar pana la urma am facut-o si multumesc intregii echipe care m-a sustinut. Pentru ca este sarbatoare macar putina lumina si seninatate sa aducem pe chipurile celor care o sa asculte aceasta piesa. Viata merge inainte evident, se schimba regulile jocului, dar noi suntem muzicieni si avem darul de a transmite prin muzica sentimente, trairi.”

„Am inteles ca atunci cand iubesti nu vezi si nu auzi nimic”. Gabriel Nebunu a povestit despre femeile care i-au schimbat cursul vietii si l-au marcat considerabil - VIDEO

Cornelia mai are in repertoriul sau o piesa care se numeste „Fetita mea”! Acel cantec a fost lansat cand fiica sa era mai mica, insa acum ca a mai crescut putin, a lansat o melodie noua, numita, „Fata Mea”.

In videoclip sunt prezente mai multe femei publice, din domenii diferite. „Chiar m-am bucurat ca din prima au acceptat si au fost foarte rabdatoare la filmari. Toate au fost foarte bravo si le multumesc. De asemenea vreau sa-i multumesc sotului meu care a facut si orchestratia pe masura.”, a mentionat Cornelia Stefanet.

Andra si-a dezvaluit cea mai mare frica : „As prefera inca doi ani de pandemie, decat un razboi”

Cornelia a fost intrebata de prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta, Anisoara Loghin, ce sfaturi a primit aceasta de la mama sa. „Intotdeauna sa faci lucrurile frumos. Sa nu faci pe nimeni sa sufere. Daca faci ceva sa te gandesti bine. Sa fii om indiferent de situatie. Sa nu intarzii.”

De asemenea, Anisoara a intrebat-o pe Cornelia daca isi mai doreste copii. „Eu imi doresc, evident, copiii sunt o bucurie, o binecuvantare.”

Iar cand a fost intrebata ce ar face daca ar fi barbat pentru o zi Cornelia a spus: „Nu stiu, sa fiu pilot de avion.”

A suferit dublu! Tatiana Martin spune ca planurile i s-au ruinat din cauza razboiului din Ucraina: „Am plans intruna” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie