09.03.2022
A suferit dublu! Tatiana Martin spune ca planurile i s-au ruinat din cauza razboiului din Ucraina: „Am plans intruna” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Tatiana Martin a venit cu o dedicatie frumoasa pentru toate mamele din lume. Artista a interpretat o piesa usoara, melancolica, care te atinge pana in adancul sufletului. De asemenea, in cadrul emisiunii „O Seara Perfecta”, Tatiana a vorbit si despre planurile sale care au esuat din cauza razboiului din Ucraina. Interpreta nu si-a putut promova piesa noua, pe care a lansat-o chiar inainte de a se incepe totul.„Plangeam ca este razboi, dar si ca nu imi voi putea promova acum piesa noua”. 

„Felicitari si tie si tuturor femeilor care acum ne urmaresc la aceasta ora. La multi ani dragele noastre, sa ne fiti vesnic frumoase, sanatoase, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze, sa fiti pretuite si iubite”, a spus Tatina Martin.

De 8 martie, barbatii ucraineni care au incercat sa treaca ilegal frontiera au fost intampinati cu flori

In ziua de 8 martie, toti invitatii au venit cu piese emotionante. Tatiana a interpretat o piesa melancolica, care reda tot ce simt copiii ai caror mame sunt plecate peste hotare. „Sa stii ca o cantam acum si chiar mi-a trezit emotii mari. Am lansat-o anul trecut, in pandemie si fiind plecata in strainatate mama mea, i-am simtit dorul pana in maduva oaselor. Chiar imi place sa cant aceasta melodie si de fiecare data imi trezeste emotii profunde”. 

Mama sa a fost plecata in Italia si a prins-o pandemia tot acolo. Din aceasta cauza, Tatiana spune ca era foarte stresata. „A prins-o pandemia acolo si era inceputul si acolo situatia era dura. A fost cam greu, eu aici, ea acolo. Eram in panica, pentru ca, cu totii stim cum a fost atunci la inceput. Ne aducem aminte de acea panica si ne dam seama ca e la fel si acum. Din una in alta. Nu mai putem scapa de aceasta perioada complicata. Sa stii ca in primele zile de razboi plangeam mereu, urmaream mereu stirile. Insa, am zis ca nu e bine ce fac si simteam ca deja ma duc si eu si am spus ca trebuie sa incetez sa mai citesc fiecare stire care apare”. 

In general, faptul ca a inceput acest conflict militar i-a dat planurile peste cap. „Da. Am lansat piesa mea noua chiar inainte de razboi, pe la 16 seara. Si asa a inceput sa imi vina multe mesaje, ma navaleau toti cu asa cuvinte frumoase, eram cu sufletul la cer. M-am culcat asa linistita, impacata cu mine, ma gandeam ca am lansat un produs de succes. Si cand dimineata ma trezesc, ma suna mama plangand, caci ea traieste la nord si acolo s-a auzit bubuiturile. Nu imi venea sa cred. Plangeam ca este razboi, dar si ca nu imi voi putea promova acum piesa noua. Sa stii ca am suferit dublu”. 

Emilian Cretu - gest de milioane pentru femeile dragi, dar si refugiatele din Ucraina pe care le gazduieste! Actorul a adunat circa o mie de lalele si un program special pentru a le bucura: „Nu ezitati si lasati toate grijile si nevoile si alintati-va mamele.” - FOTO/VIDEO

In aceasta zi minunata, Tatiana a primit multe felicitari, insa cel mai important barbat care a felicita-o este tatal sau. „Seara, dupa ce ies de aici, merg la o zi de nastere, la o prietena. De dimineata m-a sunat taticul meu, m-a felicitat. Si nepotii m-au sunat. Eu am sunat-o pe mama si am felicitat-o. Inca nu am reusit sa raspund la toti cei care m-au felicitat pe retelele de socializare”. 

Femeia care motiveaza! Bloggerita Tatiana Koberidze - mesaj de 8 martie pentru toate femeile din lume: „O femeie fericita - o familie fericita” - FOTO

Dupa spusele invitatei, o femeie adevarata trebuie sa fie:„In primul rand, femeia trebuie sa fie puternica, sa poata trece peste tot greul, pentru ca viata nu e numai muzica si totul roz. Sunt momente grele in viata, care apar, pe care ni le da Domnul. Si nu ni le da in zadar cred eu. Intotdeauna mi-am admirat mamica mea si ii doresc sanatate si sa fie alaturi de mine multi, multi ani. Surorile mele, care imi dau un exemplu bun si mai sunt femei puternice, de la care ai ce invata. Eu cred ca eu sunt o femeie puternica, deoarece am avut si eu momente in care credeam ca nu voi reusi, imi era foarte greu, insa am gasit putere si curaj si am trecut peste tot”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie