09.03.2022
Andra si-a dezvaluit cea mai mare frica : „As prefera inca doi ani de pandemie, decat un razboi”

De 13 zile, Ucraina este atacata de trupe rusesti. Peste doua milioane de oameni au fugit deja din tara vecina, iar un numar mare de refugiati a venit si in tara noastra. Andra este printre vedetele care nu a ramas indiferenta la problema razboiului de la nord de Romania. Cantareata ni s-a destainuit, dupa ce a fost indurerata de scenele din Ucraina.

Andra ne-a povestit ca ii este extrem de greu sa vada ceea ce se petrece in Ucraina, fiind una dintre cele mai mari frici ale ei. Solista, care are doi copii, pe David si pe Eva, a marturisit ca ii este si mai greu sa urmareasca intreaga situatie din postura de parinte. Asta in conditiile in care cel putin 27 de copii au murit in conflictul armat, iar sute sunt in pericol de a muri de de foame si de sete.

Mai mult, Andra a marturisit ca ar prefera inca doi ani de pandemie, decat un razboi cum e cel din Ucraina. Totusi, sotia lui Catalin Maruta a declarat ca se bucura cand vede ca multa lume vine in ajutorul refugiatilor.

 “Este oribil ceea ce se intampla, iar cel mai greu este cand te uiti la stiri si vezi oamenii care incearca sa fuga de acolo, iar tu nu poti face nimic pentru a opri razboiul. Toata lumea se implica pentru a ajuta, ceea ce este minunat! De cand esti parinte, sa vezi copiii in acea zona, este greu. Nu-mi vine sa cred ca vorbim despre acest lucru, mai ales dupa o pandemie. Mai bine as duce inca doi ani de pandemie si de purtat masca, decat ceea ce am vazut ca se intampla in Ucraina”, a declarat Andra, pentru Click!.
 

„Am inteles ca atunci cand iubesti nu vezi si nu auzi nimic”. Gabriel Nebunu a povestit despre femeile care i-au schimbat cursul vietii si l-au marcat considerabil - VIDEO

Sursa FOTO: Google/Instagram 

Articole din aceeasi categorie