09.03.2022
„Am inteles ca atunci cand iubesti nu vezi si nu auzi nimic”. Gabriel Nebunu a povestit despre femeile care i-au schimbat cursul vietii si l-au marcat considerabil - VIDEO

De Ziua Internationala a Femeii, in platoul O Seara Perfecta a venit sa le ureze numai bine si cuvinte calde si interpretul Gabriel Nebunu.

Inca din primele clipe aflat in platou, interpretul a afirmat ca exista pentru a aduce alinare, muzica si cuvinte dulci: „Cu siguranta cultura si muzica intotdeauna a salvat lumea. Noi suntem pentru asta meniti pentru ca Dumnezeu cand da o problema, el da si rezolvarea. Bineinteles poate nu deodata, dar mai arunca cu cate un strop de fericire.” 

Acesta a interpretat piesa Ti-ai vandut casuta maica prin intermediul careia si-a exteriorizat emotiile si starile pe care le are acum. 

Emilian Cretu - gest de milioane pentru femeile dragi, dar si refugiatele din Ucraina pe care le gazduieste! Actorul a adunat circa o mie de lalele si un program special pentru a le bucura: „Nu ezitati si lasati toate grijile si nevoile si alintati-va mamele.” - FOTO/VIDEO

„Sunt foarte reticent la ceea ce se intampla, da multumesc Domnului ca inteleg si ma pun in pielea altuia, dar vreau sa spun ca eu sunt mic si nu stiu nimic. Am ajutat si eu, am donat, dar am zis sa ma detasez un pic, pentru ca trebuie sa traim clipa nu maine, dar astazi. Ce sa fac? Sa imi pun cearsaful in cap si sa plang?  Toate sunt date de sus si ca sa nu imi fac rau, mai bine traiesc astazi si cant oamenilor. Ce a fi maine Dumnezeu stie, intr-adevar plang si eu acasa, mi-e jale, dar ies in fata omului cu zambetul pe fata si cu voie buna.” a mai spus el despre contextul razboiului. 

Femeia care motiveaza! Bloggerita Tatiana Koberidze - mesaj de 8 martie pentru toate femeile din lume: „O femeie fericita - o familie fericita” - FOTO

Acesta considera ca atunci cand omul iubeste, trece mult mai usor peste obstacolele vietii.

Excluzand femeile care ii sunt rude, Gabriel afirma ca are mai multe femei care l-au marcat. Din punct de vedere personal, el a povestit ca a fost indragostit si a inteles ca atunci cand iubesti nu vezi pe nimeni si nu auzi pe nimeni, iar din punct de vedere profesional idolul sau - Zinaida Julia a fost si continua sa fie un exemplu pentru el.

Intr-un final acesta le-a dorit femeilor sa se simta femei nu doar de 8 Martie, sa fie iubite si sa aiba pace in suflete si in lume. 

Articole din aceeasi categorie