14.10.2022
Trainera de bune maniere, Alina Plingau a recunoscut ca si-a organizat nunta in doar doua luni! Afla cine este sotul sau, dar si unde vor pleca in luna de miere: „Eu de firea mea stiu ce vreau, ce imi place” - VIDEO

Dupa luna de miere, a revenit mai indragostita. Si de sot, si de munca, si de ea. Alina Plingau a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a discutat despre job, vacanta si bunele maniere. 

Alina Plingau a mers in vacanta in aceasta vara, insa aceasta nu era luna de miere. „Noi nu stiam ca vom face nunta anul acesta si a fost o surpriza pentru ambii. Dar, vacanta era planificata din iarna si, respectiv, nu am putut sa o anulam”. 

In luna de miere, Alina impreuna cu sotul sau, vor pleca in Zanzibar. „Dar nu vom sta mult acolo, caci avem aici treaba”. 

Ea ne va reprezenta tara la „World Miss University”! Vezi cat de frumoasa si ambitioasa este Laurentia Bruma: „Concursul asta se numara printre top 20 concursuri mondiale” - VIDEO

Potrivit Alinei, nunta a fost o surpriza atat pentru ea, cat si pentru sotul sau. „Noi nu am planificat-o, caci nu noi nu stiam cand vrem sa o facem. A fost o decizie foarte spontana, ca si celelalte de altfel. Am zis ca vom face o cununie religioasa si pe urma am zis ca as vrea sa fie si o mica petrecere. Pana la urma am zis ca vrem o nunta. A fost ceva restrans, cu prietenii, cu familia, cu cei mai apropiati ai nostri”. 

Inainte de nunta, Alina a avut parte de o petrecere a burlacitelor, care a fost organizata ca la carte. „A fost organizata de cele mai bune prietene ale mele. A fost o surpriza pentru mine. Eu nu am intervenit cu nimic, nu am participat la organizarea petrecerii. Ele s-au ocupat de toate. Eu am primit invitatia, am venit, m-am distrat si am plecat”. 

Apropo, invitata a mentionat ca petrecerea burlacitelor a fost organizata cu o zi inainte de cununie. „Putine fete isi fac cununia a doua zi dupa petrecere. Dar chiar mi-am luat doza mea de adrenalina, de energie, eram foarte degajata”. 

„A fost totul ca la carte, pentru ca mie imi place asa. Chiar si munca de aici de la ProTV, aceasta experienta de a fi acum la un reportaj, acum live pe teren, cumva m-a ajutat foarte mult. Si am reusit, in doua luni am stabilit totul. Eu de firea mea stiu ce vreau, ce imi place. Eu stiam deja care vor fi prestatorii pe care ii vreau la nunta si cum as vrea sa arate”, a tinut sa adauge Alina Plingau. 

Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

Pentru aceasta zi speciala, Alina a optat pentru doua rochii elegante, insa elementul cheia nu a fost rochiile, ci palaria din capul miresei. „Mi-am dorit-o pentru ca palariile de felul lor redau rafinament si eleganta. Mi-au placut intotdeauna palariile. Am apelat la cea mai buna creatoare de palarii si am rugat-o sa-mi faca o palarie. Cred ca in trei saptamani am si avut-o”. 

Pentru ea, atat cununia, cat si insasi nunta a fost foarte emotionanta. „A fost emotionant, mai ales ca s-au batut si clopotele. Am scapat atunci o lacrima pe obraz. Dar a fost si petrecerea emotionanta, cand am fost adusa de tatal meu. Cred ca acela a fost cel mai emotionant moment”. 

Mirele sau este un tanar antreprenor din Republica Moldova. „Suntem de aceeasi varsta. Am fost colegi de clasa doi ani de zile. Acolo si ne-am cunoscut de fapt. Este un tanar ambitios, care este intai de toate prietenul meu si sustinatorul nr. 1 in tot ceea ce fac eu. Este un tanar care incearca sa faca fata provocarilor din Republica Moldova. E un tanar antreprenor”. 

Fratele lui Emilian Cretu, care este calugar pe muntele Athos, a revenit acasa: „Are mama doi feciori” - FOTO

Dupa vacanta, Alina a revenit imediat la munca sa. „Imediat ce am revenit am dat start la cursurile noastre de bune maniere. La moment avem grupa cu copilasi cu varsta cuprinsa intre 8 si 12 ani. Si uite ca din aceasta sambata incepem un nou curs de bune maniere pentru copilasi mai micuti, de 5-7 ani. Mai nou, am ajuns la Universitatea de Stat in calitate de lector. Voi preda managementul brandului la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii. Am un program destul de plin, insa imi place regimul asta nebun si activ”.

Articole din aceeasi categorie