13.10.2022
Cu greu le mai recunosti! Vezi cum aratau Laura Vetty, Diana Grigor, Tany Vander si alte vedete din Moldova cu mai bine de 10 ani in urma - FOTO

Si-au schimbat culoarea parului, au slabit sau chiar au apelat la serviciile medicilor plasticieni.

In TOP-ul de mai jos am decis sa comparam pozele actuale ale unor vedete de la noi cu fotografiile aparute in mediul online cu mai mult de un deceniu in urma si sa vedem cat de mult s-au schimbat de-a lungul timpului.

Laura Vetty

Laura Vetty are 29 de ani si este o artista cunoscuta in Republica Moldova. Dupa ce a absolvit Academia de Teatru si Arte Plastice, tanara s-a lansat in domeniul muzicii cu piesa „Change your life”. Ea a colaborat cu Dan Balan pentru piesa „Chica Bomb”.

Interpreta are o fetita pe care a adus-o pe lume in 2013, iar acum este in asteptarea celui de-al doilea copil.

Diana Grigor

„Ca sa fiu eu activa pe retele ar trebui altcineva sa se ocupe de ele”! Afla de ce interpreta Georgeta Voinovan nu isi petrece timpul pe social media - VIDEO

Diana Grigor este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este foarte activa pe Instagram, unde are o comunitate de peste 23 de mii de urmaritori.

Tany Vander

Tany Vander este o fosta interpreta din Republica Moldova cunoscuta datorita colaborarii sale cu Dan Balan pentru piesa „Lendo Calendo”. In prezent aceasta este bloggerita si femeie de afaceri. Ea e casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor, Adam. 

Katalina Rusu

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Fratele lui Emilian Cretu, care este calugar pe muntele Athos, a revenit acasa: „Are mama doi feciori” - FOTO

Irina Rimes

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Dara

Nicoleta Darabana, cunoscuta dupa numele de scena Dara, este o cantareata de muzica pop din Republica Moldova. A devenit cunoscuta dupa participarea in finala preselectiei nationale din Republica Moldova pentru Eurovision 2012, cand a interpretat piesa „Open Your Eyes”, ocupand locul 3.

Articole din aceeasi categorie