13.10.2022
Fratele lui Emilian Cretu, care este calugar pe muntele Athos, a revenit acasa: „Are mama doi feciori” - FOTO

Dupa o lunga absenta, fratele lui Emilian Cretu, care este calugar in Grecia, pe muntele Athos, a revenit acasa. Pe pagina sa de Instagram, actorul si-a impartasit emotiile cu urmaritorii sai. 

Emilian Cretu a aparut in InstaStories cu o dispozitie minunata in aceasta dimineata. Cu zambetul pe buze, actorul a anuntat ca merge la aeroport pentru a-l intalni pe fratele sau. 

„Merg sa-l iau pe fratele meu. Da, am un frate daca nu ati stiut. Si e total opus mie. Cum ar fi noaptea si ziua, cald - rece, cum ar fi alb - negru. El e cu spiritualitatea”, a anuntat actorul. 

Vrea sa ajunga la 52 de kilograme si este plina de motivatie. Vezi cum arata Victoria Rosca la o luna de cand merge la sala: „Am avut febra musculara primele doua saptamani, chiar am si plans” - VIDEO

Potrivit lui Emilian, fratele sau va sta acasa o saptamana. „Vreti sa-l vedeti? Acus vi-l arat”, a spus Emilian si a publicat o imagine unde il vedem pe el, alaturi de mama si fratele sau. 

„Ca sa fiu eu activa pe retele ar trebui altcineva sa se ocupe de ele”! Afla de ce interpreta Georgeta Voinovan nu isi petrece timpul pe social media - VIDEO

Ultima data cand fratele actorului a venit acasa a fost in anul 2020. 

Intr-o publicatie de pe contul sau oficial, artistul a mentionat: „Are mama doi feciori!!!”. 

In imagini ii vedem pe toti trei mai fericiti ca niciodata, iar ochii mamei artistului radeau de bucurie si mandrie. 

Si urmaritorii lui Emilian au fost incantati de publicatia sa. „Frumosi”, „Doamnei Anastasiei multa sanatate si felicitari ca a crescut si educat asa copii”, „Mi-a cazut o lacrima, emotionant!”, „Sa fie sanatoasa mama impreuna cu feciorii”, „Reunirea familiei. Foarte frumos”, „Ca doua flori”,au scris fanii lui Emilian. 

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

„Carbonul pur si simplu a sufocat Pandemia.md!” Ce parere are Ronin Terente despre ambele filme recent lansate in tara noastra si de ce, potrivit lui, oamenii s-au axat mai mult pe unul dintre ele - VIDEO

Articole din aceeasi categorie