14.10.2022
Ea ne va reprezenta tara la „World Miss University”! Vezi cat de frumoasa si ambitioasa este Laurentia Bruma: „Concursul asta se numara printre top 20 concursuri mondiale” - VIDEO

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample. Pasionata de mica de cultura coreeana, modelul Laurentia Bruma va merge in curand in Coreea si nu pur si simplu ci sa ne reprezinte tara la un concurs de frumusete. Afla mai multe despre Laurentia, in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Si pentru ca astazi este Ziua Orasului, Laurentia a fost intrebata daca va sarbatori. „Sunt din Chisinau, dar imi fac studiile in Romania acum. Sarbatoresc ziua si seara trebuie sa plec, dar deja am pregatit cu mama mancare, am facut curat cu trei zile inainte. O sa avem si musafiri maine, foarte multi, cred ca peste 20.”

Motivul pentru care Angelina Jolie si-a dorit sa scape de Chateau Miraval, domeniul detinut alaturi de Brad Pitt

In scurt timp, modelul va participa la renumitul concurs World Miss University care se desfasoara anual in capitala Coreei de Sud, Seul. „Concursul asta se numara printre top 20 concursuri mondiale si practic proclameaza pacea. Scopul acestui concurs este cumva de a transmite pace in lume. Acesta se afla la 31-a editie. Trebuie sa fii studenta, daca nu esti nu ai cum sa participi.”, a recunoscut Laurentia.

Horoscop 14 octombrie 2022. Zodia implicata intr-un conflict legat de bani. Lucrurile pot degenera

Chiar daca este un concurs de frumusete, World Miss University este putin mai diferit. „La acest concurs se pune accentul pe foarte multe miting-uri, pe forumuri, sa stii sa vorbesti, sa te exprimi. Sa ai o parere despre anumite chestii. Se asteapta ca si tu sa vii cu ceva.”, a mentionat modelul.

„Eu momentan ma pregatesc, imi pregatesc toata lista pe care trebuie sa o iau cu mine. Ma pregatesc si de posibile intrebari, intalniri. Nu stii inca la ce sa ma astept.”, a adaugat Laurentia Bruma.

Ea are 24 de ani, 1,72 metri inaltime si studiaza la Cluj. „Am terminat Ingineria Alimentara si acum fac master in Marketing.”

Fratele lui Emilian Cretu, care este calugar pe muntele Athos, a revenit acasa: „Are mama doi feciori” - FOTO

Si pentru ca isi dorea sa fie model, Laurentia a povestit ca a aplicat la o agentie unde a activat jumatate de an. „Dupa asta am decis sa fac freelance. Este ceva ce fac part time.”

Articole din aceeasi categorie