12.09.2022
Traieste emotii noi, de nedescris! Mihaela Tabura - primul si cel mai induiosator interviu dupa ce a devenit mama pentru prima oara: „Imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”

Acum cateva luni, interpreta de muzica populara din Republica Moldova, Mihaela Tabura a dezvaluit ca este in asteptarea primului sau copil. Pe data de 9 septembrie, artista a nascut un baietel, pe care il cheama Mihai. Vezi mai jos cum se simte cantareata dupa nastere si ce emotii a trait cand si-a vazut pentru prima data micutul, intr-un interviu marca Perfecte.md.

Cum a fost ultimul trimestru de sarcina pentru tine?

„A fost destul de grelut, avand in vedere ca am activat la evenimente. Insa nu au fost probleme grave”. 

Se spune ca mamele isi pregatesc geanta pentru a merge la maternitate cu cateva saptamani inainte de momentul culminant. La tine cum au fost pregatirile?

„Mi-am pregatit geanta chiar in una din ultimile zile, inainte de a ajunge la maternitate. Am primit semnal, aveam dureri de spate”. 

Un bucatar iscusit, un sot iubitor si un tata grijuliu! Asa il vedem pe Petru Chicu in afara ecranelor TV, la el acasa: „Cred ca este un gospodar in tot sensul cuvantului” - VIDEO

Ai nascut prin cale naturala sau prin cezariana? Povesteste cum ti s-a parut nasterea?

„Prin cezariana. Am ales aceasta cale din anumite motive de sanatate, dar si pentru binele micutului. A fost stresant, eu fiind o fire foarte sensibila si fricoasa. Nu cred ca era sa ma descurc prin calea naturala. Cred ca am ales corect”. 

Care a fost experienta in spitalul la care ai nascut?

„A fost bine. Desigur ca am avut lacrimi, emotii si nopti nedormite, insa asta tine de noua mea viata! In rest, totul a fost binisor, medicul pe care l-am ales, domnul Vadim Scarlat, este un medic extraordinar si ii multumim pentru tot!”. 

Ce ai simtit cand l-ai vazut si ai tinut pentru prima data copilul in brate?

„Nu stiam ce sa fac, sa rad sau sa plang. Am experimentat un amalgam de emotii noi si doar atunci am inteles ceea ce imi spuneau alte mamici: „Cum oare am trait fara acest pui pana acum?””. 

Dima a asistat la nastere? L-ai simtit emotionat atunci cand si-a vazut feciorul?

„El a vrut sa asiste, insa regulile spitalului nu i-au permis. Oricum ne-am vazut in curand. Cred ca asa a fost mai bine”. 

Cine a venit cu ideea ca baietelul vostru sa poarte acest prenume? Ati stiut ca asa il va chema dinainte sa nasti sau decizia a fost influentata si de momentul in care l-ati vazut pe cel mic?

„Desigur ca tata. Eu aveam alte preferinte, insa pe tot parcursul sarcinii tati dezmierda burtica cu acest prenume si deja ma obisnuiam si eu”. 

Lia Taburcean a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Artista a recunoscut ca va avea un baietel, iar numele sau va fi unul religios: „Deja o sa trebuiasca sa-l fac si pe al treilea, ca sa nu fie cu pereche” - VIDEO

Cum te simti dupa nastere?

„Ma simt foarte bine. Dupa sase ore de la operatie, m-am ridicat din pat, am facut dus si mi-am luat copilul in brate”. 

Cum te simti in rolul de mamica? E asa cum ti-ai imaginat sau ai avut alte asteptari (daca le-ai avut)?

„E asa cum si mi-am imaginat ca va fi. E obositor. Insa ceea ce nu am stiut este ca imi este destul sa-l privesc pe Mihaita si imi trece toata oboseala”. 

Daca alaptezi la san, cum ti se pare alaptarea?

„Inca lucram la acest capitol. Este destul de greu pentru mine, insa speram sa ne reuseasca”. 

Cum se descurca Dima in rolul de tatic si cat de mult te ajuta?

„Eu stiam ca el va fi cel mai bun tatic. Ramane de vazut cum va fi in viitor”. 

Dupa ce ati devenit 3, relatia voastra cu Dima s-a schimbat? Daca da, cum anume?

„Dima a devenit mult mai intelegator, mai atent si chiar tandru, cand vedea cat de greu imi este. Cu siguranta s-a schimbat spre bine!”. 

Planificati botezul? Va doriti si o petrecere cu aceasta ocazie?

„Ne gandim sa organizam ceva, insa asta este pe ultimul plan. Important este sa fim bine si sa ne revenim, iar mai apoi vedem. Petrecerile deja nu sunt asa de importante”. 

Cum crezi, cat de repede o sa revii la activitatea ta artistica?

„In cateva zile imi revin. Am programate evenimente, concerte. Sper sa-i pot onora pe toti cu prezenta mea”.

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

Ce poti sa le transmiti viitoarelor mamici, dar si celor care au nascut, acum cand traiesti si tu aceasta frumoasa experienta?

„Nu este atat de usor sa fii mama, insa totusi este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei femei. Am inteles ca tot ce am facut pana acum au fost niste realizari mici, insa acum am inceput cu adevarat sa traiesc!”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie