05.07.2022
Traiesc momente de vis! Pentru prima data, Tatiana si Ilie Maxian au mers la odihna impreuna cu toti trei copii ai lor: „Mereu apareau motive de amanare, dar nu si in acest an” - FOTO

Tatiana si Ilie Maxian au mers impreuna cu copiii lor in vacanta la mare, in Turcia. Dupa spusele interpretei, aceasta este prima odihna impreuna si ea spera ca o vor savura toti din plin. 

Recent, pe pagina sa de Instagram, Tatiana Maxian a publicat o serie de imagini si un filmulet video, unde apare langa sotul sau si langa copiii sai, Riana, Ianis si Ilie. 

Vedeta a mentionat in descrierea fotografiei ca aceasta este prima data cand ei merg la odihna impreuna. 

„Atat de mult mi-am dorit sa mergem anii trecuti impreuna, dar mereu apareau motive de amanare. Insa, anul acesta am decis cu sotul meu sa facem tot posibilul ca sa plecam cu totii si sa le facem si copiilor o vacanta de vis”, a scris interpreta. 

Zi mare pentru Mihaela Tabura! Interpreta a fost ceruta in casatorie pentru a treia oara de acelasi barbat, iar momentul a fost de-a dreptul emotionant. Vezi cum a avut loc cererea: „Si a zecea oara doar tie ti-as cere inima...” - VIDEO

Pentru a se odihni, familia Maxian a optat pentru un hotel Ultra All Inclusiv si iata de ce: „Sigur pentru a descoperi si pentru noi ceva nou. Eram si eu curioasa cum asta functioneaza. Plus la toate, am ales acest hotel pentru a ma lipsi de momentele cu gatitul mancarii macar pentru o saptamana. Mamele acum o sa-mi dea crezare”.  

Nici in vacanta Tatiana nu uita de obiceiul lor, de a fi toti imbracati la fel. De aceasta data, acestia si-au asortat costumele de baie. Tatiana si Riana au optat pentru costum de baie dintr-o singura piesa. Ianis si Ilie junior au imbracat sorti, iar sotul Tatianei, Ilie Maxian a optat pentru un costum din doua piese - sorti si o camasa. 

Parisul nu este doar orasul iubirii, dar si al dezamagirii! Cel putin asa a fost pentru interpreta Vlada Botan. Vezi ce s-a intamplat cu tanara artista in aeroport: „Asta e viata mea, e iesita din comun” - VIDEO

De obicei, familia Maxian opteaza pentru vacante active. Acestia prefera sa exploreze locul in care merg la maxim. Iubesc activitatile si aventurile.„Sper ca si aici vom gasi excursii interesante. Abia astept sa descopar ceva nou”, a adaugat Tatiana. 

Nina Cretu - indragostita de stilul retro! Vezi top 6 tinute de inspiratie vintage de la aceasta, dar si articolele impresionante pe care le detine in garderoba sa: „Esti zeita frumusetii si a bunului gust...” - FOTO

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 150 de mii de urmaritori pe Instagram. Tanara este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie