04.07.2022
Zi mare pentru Mihaela Tabura! Interpreta a fost ceruta in casatorie pentru a treia oara de acelasi barbat, iar momentul a fost de-a dreptul emotionant. Vezi cum a avut loc cererea: „Si a zecea oara doar tie ti-as cere inima...” - VIDEO

Zi mare pentru interpreta de muzica populara Mihaela Tabura! Aceasta a fost ceruta in casatorie de catre muzicianul Dumitru Birsanu, iar totul a avut loc intr-o locatie de vis din Grecia. 

La inceputul anului 2018, Mihaela Tabura i-a spus „da” pentru prima data muzicianului Dumitru Birsanu, alaturi de care in septembrie a aceluiasi an a jucat o nunta vesela, plina de oameni frumosi, invitati de onoare si voie bune. 

Se pare insa ca fericirea celor doi la acea vreme nu a durat prea mult, iar peste o perioada indragitul cuplu a divortat.

Inca o nunta in showbiz! Mihaela Tabura a fost ceruta in casatorie

O lunga perioada, tanara interpreta a fost foarte rezervata in declaratii, iar viata sa personala a ramas departe de ochii lumii si gurile rele. 

Halsey a recunoscut ca a avut trei avorturi spontane: „Imi era frica si ma simteam atat de neajutorata...”

Mihaela Tabura Archives - ea.md

Totusi, adevarata dragoste invinge mereu, iar dupa ce a facut marele anunt ca este insarcinata, Mihaela a dat frau liber emotiilor, iar astazi le-a aratat urmaritorilor sai una dintre cele mai importante zile din viata sa si a lui Dumitru. 

Aflata pe o insula splendida din Grecia, alaturi de iubitul sau, tanara a fost surprinsa cu un nou inel de logodna. 

Egor Kreed este internat in spital! Ce imagini a postat artistul in mediul online - FOTO

Cererea a fost una neasteptata, iar momentul a fost surprins si publicat de Dumitru. 

Acesta a scris si un mesaj sugestiv: „Dumnezeu ne da oameni pe viata. Unii sunt de neinlocuit. Chiar si a zecea oara doar tie ti-as cere inima”, a scris barbatul. 

 

Mihaela Tabura este una dintre cele mai indragite artiste de muzica populara din Republica Moldova. Tanara asteapta impreuna cu Dumitru Birsanu primul lor copil, iar fericirea lor este nemarginita. 

Articole din aceeasi categorie