14.04.2022
„Totul e distrus!” Vedetele ucrainene care au ramas fara adapost din cauza razboiului: „A fost foarte infricosator” - FOTO/VIDEO

Mai multe vedete din Ucriana au postat imagini cu locuintele lor distruse in urma razboiului.

Rachetele i-au lipsit pe multi ucraineni de casele lor. Inainte de invadarea Ucrainei de catre Rusia, coregrafa Ilona Gvozdeva locuia impreuna cu sotul si copiii ei intr-o casa de langa Kiev, insa la inceputul lunii martie, casa lor a fost bombardata. Iar mai apoi, si automobilul familiei a fost atacat si a ars.

„Toata lumea este in viata si este bine. Dar casa, din pacate, nu este supusa reparatiei. Trebuie de demontat totul si de construit din nou. Automobilele noastre au fost, de asemenea avariate. Primul lucru care ne-a linistit a fost cand mama l-a sunat pe sotul meu si a spus ca nu mai are casa. In primul rand ne-am bucurat pentru ca acest lucru inseamna ca toata lumea este in viata”, a impartasit Ilona Gvozdeva intr-un interviu. 

Pana la lacrimi! „Fata asta cu siguranta nu avea de gand sa atace pe nimeni”: Maxim Galkin a publicat un filmulet emotionant cu un copil de cinci ani care a reusit sa supravetuiasca ca prin minune din Mariupol - VIDEO

Vika Smiiuha a fost una dintre primele vedete a caror casa a fost lovita de o racheta si a fost distrusa. Cel mai rau lucru a fost ca parintii ei erau in casa in acel moment. 

„Bomba a lovit in bucatarie. Tavanul, podeaua si totul a fost distrus. Acum nu mai avem casa. Razboiul este razboi”, a spus Vika. 

Din fericire, parintii cantaretei sunt in viata. Vedeta i-a evacuat imediat pe parintii sai si a scris pe Instagram despre experienta sa neplacuta:

„Familia mea a suferit! Bine ca sunt vii toti. Dar bomba a lovit in apartamentul in care se aflau tata si mama mea. Doamne fereste. In videoclip puteti vedea locurile dragi mie, precum si pe tatal si mama mea, care au supravietuit ca prin minune. Acum sunt in capitala. Nu am fugit. Nu fac transmisiuni live, plangand in fata ecranului. Trebuie sa fiu calma”.

Pe 27 martie, solistul grupei „Druha Rika”, Valeri Harchishin a ramas fara casa. Un obuz al ocupantilor a zburat in casa lui. Tot ce a ramas din casa lui frumoasa este doar un morman de cenusa. 

A vorbit din nou despre razboiul din Ucraina! Cher s-a adresat comunitatii mondiale: „ Rusia o sa ajunga mai departe, adica in Europa”

„Aceasta casa face parte din viata mea. Cei trei fii ai mei au crescut si au trait in ea. Am construit-o din banii pe care i-am castigat. Am luptat pentru ea, cand mi s-a luat pamantul, cand escrocii doreau sa imi fure pamantul - am refacut aproape totul aici. Am construit recent o casa alaturi, pentru parintii mei care doreau sa se mute mai aproape de noi. Din ultimii mei bani. Ieri ea a ars complet”, a scris Valeri despre acest caz.

Obuzele nu au trecut pe langa casa producatorului Igor Kondratyuk. Casa lui a fost bombardata de ziua lui de nastere. A fost cel mai neplacut cadou din toata viata lui.

Sotia lui Igor este sigura ca aceasta nu era o simpla coincidenta. Potrivit acesteia, rasistii au urmarit postarile lui Kondratyuk pe retelele de socializare.

Un gest impresionant! Prezentatorii ucraineni Katya Osadchaya si Iurii Gorbunov isi doresc sa adopte un copil al carui parinti au murit in timpul razboiului din Ucraina: „Totul va fi pe umerii nostri”

„Este clar ca aproape niciunul dintre rusi nu citeste ce postez eu pe Facebook, dar poate ca unii dintre ei citesc, nici nu stiu. Cel putin, sotia mea asa crede. Si unii dintre prietenii mei spun: „Ei bine, Vasilievici, e posibil ca totul sa aiba o conexiune logica”. Uite asta este - insa adevarul ramane adevar - la 15 minute dupa ce am postat ceva pe FB, o vecina m-a telefonat si mi-a spus: „Numai ce in casa voastra a zburat o bomba”. 

In aceeasi postare, Kondratyuk le-a cerut abonatilor sai sa doneze pentru a ajuta oamenii care au avut de suferit. 

Si casa directorului „Orel i Reshka”, Evgheni Sinelnikov din Bucea a fost arsa complet. 

„A fost infricosator cand am auzit dupa gard impuscaturi. A fost strasnic. Avem noroc ca bomba nu a cazut fix in casa noastra, ci un pic mai departe”, a spus Evgheni. 

Iar cand el si familia lui au reusit sa scape, casa a fost confiscata si arsa. Totul a ars. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie